Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júla 2022 o 13:18
Čas čítania 0:37
Ivan Koribanič

VIDEO: Vtipná reakcia Juraja Slafkovského na otázku, čo spravil so šiltovkou Toronta, ktorú mal v roku 2018 na hlave

VIDEO: Vtipná reakcia Juraja Slafkovského na otázku, čo spravil so šiltovkou Toronta, ktorú mal v roku 2018 na hlave
Zdroj: Reprofoto/Twitch-MontrealCanadiens, RTVS
ŠPORT DRAFT NHL 2022 HOKEJ JURAJ SLAFKOVSKÝ MONTREAL CANADIENS NHL SLOVENSKO USA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Juraj Slafkovský od momentu, keď bol draftovaný z prvého miesta, na seba neustále púta pozornosť v pozitívnom zmysle slova.

Juraj Slafkovský bol spolu s Filipom Mešárom súčasťou rozhovoru pre Montreal Canadiens. Uvoľnenú atmosféru využil reportér na otázku o šiltovke Toronta Maple Leafs. Tú mal Juraj Slafkovský na sebe v roku 2020 počas rozhovoru pre RTVS.

V nej povedal, že jeho snom je hrať práve za Toronto. Kanadský reportér to v rámci zábavy hneď odsúdil. „Áno, tak toto teda nie,“ zopakoval Juraj Slafkovský. „Takže je preč, zničil si ju, spálil si ju,“ povedal reportér. „Áno, je preč… vlastne som sa ju snažil predať, ale nikto ju nechcel,“ dodal s humorom Košičan.

Juraj Slafkovský od momentu, keď ho draftovali z prvého miesta, na seba neustále púta pozornosť v pozitívnom zmysle slova. Na jeho prvý tréning sa prišlo pozrieť množstvo fanúšikov.

Video si v čase 6:42 môžeš pozrieť TU

Počas tréningu na cyklotrenažéri na ňom takmer odišiel z miestnosti a v reportáži fanúšikom odkázal, že „tu všetko porozbíja“. Juraj Slafkovský je v Montreale spolu s ďalším Slovákom Filipom Mešárom.

Domov
Zdieľať
Diskusia