Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júna 2022, 12:50
Čas čítania 0:39
Martin Adam Pavlík

Xiaomi otvorí v bratislavskom Avione najväčšiu predajňu na Slovensku a ponúkne stovky zlacnených produktov. Niektoré až o 50 %

Xiaomi otvorí v bratislavskom Avione najväčšiu predajňu na Slovensku a ponúkne stovky zlacnených produktov. Niektoré až o 50 %
Zdroj: Xiaomi
ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA SLOVENSKO SPRÁVY Z DOMOVA XIAOMI
Uložiť Uložené

Zľavy budú napríklad na smartfóny, smart hodinky či monitory.

V bratislavskom Avione otvoria piatu kamennú predajňu Xiaomi na Slovensku. Bude zároveň najväčšia (plocha až 100 štvorcových metrov) a návštevníkom ponúkne stovky produktov v lákavých zľavách. Niektoré budú zlacnené dokonca až o 50 %, informuje portál Živé.sk.

V predajni nájdeš smartfóny Xiaomi, Redmi a Poco, bezpečnostné smart kamery, robotické vysávače či elektrické kolobežky. Slávnostné otvorenie predajne v nákupnom centre sa uskutoční v sobotu 18. júna 2022 o 13.00 h.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Xiaomi


Podľa portálu všetky z vybraných zľavnených produktov budú za ceny, ktoré v žiadnom inom kamennom, ale ani elektronickom obchode na Slovensku nemožno nájsť, pričom tieto ceny budú platiť len v deň otvorenia predajne do vypredania zásob.

„Mnohí z nás si síce zvykli na pohodlné a rýchle online nákupy, no do kamenných predajní chodíme nakupovať aj naďalej, teraz možno ešte s väčším pôžitkom než kedykoľvek predtým. Osobná skúsenosť s produktom a zážitok spojený s nakupovaním v kamenných predajniach sú pre spotrebiteľov, a nielen tých konzervatívnych, stále dôležité,“ povedal na margo otvorenia najväčšej predajne Xiaomi Milan Dzilský, country manažér Xiaomi CEE&Nordic.

Domov
Zdieľať
Diskusia