Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2022, 13:58
Čas čítania 0:25
Jakub Paulík

V Košiciach zavraždili ženu. Telo ležalo neďaleko nákupného centra plného ľudí

ZAUJÍMAVOSTI KOŠICE POLÍCIA SR SPRÁVY Z DOMOVA VRAŽDY
Uložiť Uložené

Polícia sa prípadom zaoberá od nedele.

Na pravé poludnie 12. júna v trávnom poraste v blízkosti nákupného centra v košickej mestskej časti Západ našli telo 61-ročnej Košičanky. Na krku mala reznú ranu, a tak policajti nevylúčili cudzie zavinenie. Obeť poslali medzičasom na pitvu.

Odporúčané
Viezol som v aute Volodymyra, ktorý sa priznal k vražde 21-ročnej Ukrajinky na internáte: Pozri, ako mi bije srdce Viezol som v aute Volodymyra, ktorý sa priznal k vražde 21-ročnej Ukrajinky na internáte: Pozri, ako mi bije srdce 10. júna 2022, 12:30

„Policajti miesto udalosti zabezpečili a po vykonaní nevyhnutných procesných úkonov vec prevzal vyšetrovateľ KR PZ v Košiciach, ktorý začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný trestný čin vraždy,“ povedala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová.

Polícia žiada obyvateľov mesta o pomoc. Ak by si mal o prípade bližšie relevantné informácie, môžeš navštíviť priamo niektorý z útvarov Policajného zboru, volať na číslo 158 alebo napísať na facebookový účet košickej polície.

Domov
Zdieľať
Diskusia