Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. mája 2022, 12:44
Čas čítania 0:31
Dominik Vetrák

5-minútový fanúšikovský film Star Wars ťa ohúri viac ako vesmírne bitky v novodobej trilógii

5-minútový fanúšikovský film Star Wars ťa ohúri viac ako vesmírne bitky v novodobej trilógii
Zdroj: Youtube
FILMY A SERIÁLY STAR WARS
Uložiť Uložené

Partia fanúšikov Star Wars natočila vlastný film o súbojoch v X-Wingoch. Stojí to za to.

Fanúšikovia Star Wars vytvorili vyše 5-minútový CGI film o vzdušných súbojoch s X-Wingami, čo sú vesmírne lode odboja. Vo filme vidíme ich bitku s imperiálnymi loďami na planéte Coruscant. Ide o impozantný krátky film, ktorý vytvorila skupina amatérskych filmárov modernými počítačovými nástrojmi.

Odporúčané
20 najzárobkovejších filmov v histórii. Avatar a Avengers sú len špičkou ľadovca 20 najzárobkovejších filmov v histórii. Avatar a Avengers sú len špičkou ľadovca 31. mája 2022, 9:30

Na niektorých záberoch (hlavne tie zachytávajúce kokpit a pilotov) je vidieť, že vizuálne triky nie sú zďaleka dokonalé, no to vôbec neprekáža. 

Samotný film „natočili“ na jeden záber, takže v ňom sledujeme napínavú bitku bez strihu s množstvom oku lahodiacich záberov na lietajúce vesmírne lode a akčné súboje. Podarila sa aj kamera a choreografia súbojov.

Kiež by takéto úžasné vesmírne bitky vznikali aj v oficiálnych filmoch či seriáloch Star Wars od štúdia Disney. Ak ťa film bavil, nižšie si môžeš pozrieť aj predošlý fanúšikovský film od rovnakých tvorcov z roku 2017. 

Domov
Zdieľať
Diskusia