Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. mája 2022, 17:04
Čas čítania 1:24
Adam Novosad

Svedkyňa pre Amber Heard na súde prezradila významné spoilery z Aquamana 2

NEWS AMBER HEARD JOHNNY DEPP SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Svedkyňa Kathryn Arnold sa rozrozprávala o úlohe, ktorú mala zohrať Amber Heard vo filme Aquaman 2.

Súdny spor Johnnyho Deppa a Amber Heard sa chýli ku koncu, no na povrch aj naďalej vychádzajú nové informácie. Obidve strany sporu sa obviňujú z toho, že prišli o biznis v Hollywoode práve zásluhou svojho bývalého partnera.

Tento článok obsahuje možné spoilery k filmu Aquaman 2.

Tentoraz sa na sociálnych sieťach začalo špekulovať o tom, či svedkyňa Kathryn Arnold pracujúca ako hollywoodska konzultantka náhodou na súde neprezradila spoilery o chystanom filme Aquaman 2, v ktorom hrá práve Amber Heard, informuje Entertainment Weekly. Konzultantka tvrdí, že Johnny Depp pripravil herečku o minimálne 50 miliónov dolárov.

Svedkyňu si zavolala samotná Heard, ktorá prostredníctvom nej chcela súdu ukázať, že Deppov niekdajší advokát Adam Waldman takmer herečku pripravil o rolu v Aquamanovi.

Advokát ju v rozhovore pre Daily Mail v roku 2020 označil za osobu, ktorá si vymyslela „hoax o zneužívaní a domácom násilí“ proti Deppovi, čo podľa Heard poškodilo jej renomé a takmer ju to stálo účinkovanie vo filme. Heard hrá vo filmoch Aquaman postavu menom Mera.

Odporúčané
Vyskúšala som bota, ktorý mi pomohol vybrať kandidáta v ruských voľbách. Radšej než voliť Putina mi poradil znehodnotiť lístok Vyskúšala som bota, ktorý mi pomohol vybrať kandidáta v ruských voľbách. Radšej než voliť Putina mi poradil znehodnotiť lístok 15. marca 2024, 13:47

Keď na súde svedčila Heard, odmietala sa bližšie vyjadriť k tomu, ako jej postavu Mery štúdio zoškrtalo v reakcii na obvinenia od Deppovho tímu. Skonštatovala len toľko, že jej „vzali kusisko z roly“ a zrušili jej významnú akčnú scénu, lenže Kathryn Arnold detailmi nešetrila.

„Myslím, že v prvej časti filmu sa nejako zranila alebo to malo niečo do činenia s dieťaťom,“ zamýšľala sa priamo na súde Arnold. Podľa nej herečka v roli Mery „veľmi skoro v novom filme Aquaman 2 skončí v nemocnici a nevyjde z nej prakticky až do konca, aby takpovediac všetko uzavrela“.

Arnold sa súdu posťažovala, že jej Heard povedala, ako štúdio Warner Bros. z filmu vystrihlo všetky interakcie s postavou Jasona Momou, rovnako ako všetky akčné scény.

V komiksovej verzii sa pritom Aquaman zosobáši s kráľovnou Merou a splodia spolu dieťa, ktoré dostane meno Arthur Curry jr. alias Aquababy. V prvom filme Aquaman však k svadbe nedošlo, a tak môžeme len polemizovať, nakoľko štúdio nakázalo scenáristom okresať romantickú príbehovú líniu, ktorú si zrejme pôvodne mali zahrať Heard a Momoa.

Domov
Zdieľať
Diskusia