Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2022, 14:13
Čas čítania 0:57
Jakub Paulík

VIDEO: Martin Škrtel vulgárne spieval o Slovane. ŠK Slovan, sk**vená Bratislava, vykrikoval počas svojej rozlúčky

ŠPORT MARTIN ŠKRTEL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Jeho averzia voči futbalovej konkurencii sa prejavila na zábave so spoluhráčmi.

Futbalista Martin Škrtel si na oslave so spoluhráčmi a ich priateľkami v jednej z trnavských reštaurácií zaspieval známu protislovanistickú pieseň. Anonym poslal redakcii Nového času video, na ktorom Škrtel v dobrej nálade dvíha nad hlavu stoličku, následne sa na ňu postaví, a z plného hrdla si začne spoločne s kamarátmi v okolí spievať: „ŠK Slovan, sk**vená Bratislava“.

Odporúčané
Marek Hamšík ukončil reprezentačnú kariéru Marek Hamšík ukončil reprezentačnú kariéru 23. mája 2022, 11:23

Podľa informácií Nového času išlo o sobotňajšiu rozlúčku s jeho futbalovou kariérou. Martin Škrtel hral vo viacerých domácich aj zahraničných tímoch, ako FC Liverpool, Zenit Petrohrad a ďalších. Naposledy sa však ukázal v drese Spartaku Trnava, odvekého rivala futbalového klubu ŠK Slovan Bratislava.

„Ja som sa vrátil preto, lebo som chcel zažiť ešte takú slovenskú kabínu. V zahraničí je to iné a medziľudské vzťahy v kabíne až tak veľmi neexistujú. Preto som chcel prísť na Slovensko, a keď som pred svojím príchodom hovoril s trénerom Gašparíkom, tak ma uistil, že v tejto kabíne sa budem cítiť dobre a bude ma to baviť. Teraz môžem potvrdiť, že to tak skutočne je,“ vyjadril sa v minulosti pre web Spartaku Trnava o poslednom futbalovom klube, v ktorom pôsobil.

Škrtel však nie je jediný známy slovenský futbalista, ktorý reprezentačnú kariéru zavesil na klinec. Dnes o rovnakom kroku informoval aj Marek Hamšík. „Nebolo to jednoduché, dlho som rozmýšľal, no po pätnástich rokoch som sa rozhodol uzavrieť významnú a nádhernú časť mojej futbalovej kariéry. Ukončil som svoju reprezentačnú futbalovú kariéru,“ napísal na svojej webovej stránke.

@matteo_official02 ♬ original sound - Matteo_official
Domov
Zdieľať
Diskusia