Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. mája 2022, 17:45
Čas čítania 0:37
Daniel Mikolášik

Polícia chytila slovenského rapera známeho z Tiktoku pri natáčaní klipu. Kameraman sedel na diaľnici v otvorenom kufri

ZAUJÍMAVOSTI DIAĽNICE POLÍCIA SR RAP SPRÁVY Z DOMOVA TIKTOK
Uložiť Uložené

Medzi jeho najznámejšie videá patria tie, v ktorých si v aute v McDrive objednáva jedlo rapovaním. Na skečoch má vyše milión pozretí.

Krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave zverejnilo na Facebooku video z diaľnice D1, na ktorej sa im podarilo zachytiť mladého muža, ktorý počas jazdy v smere z Bratislavy do Trnavy sedel v otvorenom kufri.

V skutočnosti išlo o kameramana, ktorý na diaľnici natáčal klip so slovenským raperom a spevákom Adamom Brosom, ktorý je známy najmä na sociálnej sieti Tiktok, kde má takmer 100-tisíc sledovateľov. Medzi jeho najznámejšie videá patria tie, v ktorých si v aute v McDrive objednáva jedlo rapovaním. Na skečoch má vyše milión pozretí.

Polícia informuje, že v tomto prípade bola za takúto jazdu vodičovi, ako aj spolujazdcovi na diaľnici D1 uložená bloková pokuta vo výške 50 eur. V komentároch pod príspevkom polície sa Adam vyjadril, že ďakuje za promo a odporúča mužom zákona pozrieť si klip, ktorý počas incidentu natáčali.



Mohlo by ťa zaujímať:
10 najlepších filmov Dwayna Johnsona
10 najlepších hororov 21. storočia, ktoré vám naženú poriadnu husiu kožu
10 najlepších filmov Toma Cruisa
Domov
Zdieľať
Diskusia