Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu plateného partnerstva.
7. apríla 2022 o 13:30
Čas čítania 3:17
Richard Balog

Čierne tenisky sú nutnosť v každom šatníku. Vyber si svojho favorita z modelov od značiek Adidas, New Balance alebo Rick Owens

Čierne tenisky sú nutnosť v každom šatníku. Vyber si svojho favorita z modelov od značiek Adidas, New Balance alebo Rick Owens
Zdroj: Supersklep
MÓDA FOOTSHOP NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

Toto sú najzaujímavejšie páry pre každý rozpočet.

V spolupráci s online obchodom Footshop sme vybrali najzaujímavejšie páry čiernych tenisiek pre každý rozpočet. Ak preferuješ biele modely, skontroluj minulotýždňový výber na konci článku. 

Pri rozhodovaní sme sa sústredili nielen na vzhľad, respektíve dizajn jednotlivých tenisiek, ale aj na to, aby poskytli tvojim chodidlám komfort a ochranu. Teraz si vychutnaj čierne vyhotovenia ikonických siluet od značiek Adidas Originals, Air Jordan alebo Nike a tiež čerstvé novinky s logom McQ, Rick Owens DRKSHDW či Y-3. Vyber si svojho favorita a zaboduj v novom páre tenisiek. 

Odporúčané
Dreváky a sandále s uzatvorenou špicou sú najhorúcejším jarným trendom v obuvi Dreváky a sandále s uzatvorenou špicou sú najhorúcejším jarným trendom v obuvi 3. apríla 2022 o 15:30

 Adidas Originals Nizza Bonega Mid W – 100 €

Vysoké podrážky, respektíve platformy sú stále horúcou záležitosťou a teniskám Adidas Originals Nizza Bonega Mid niekoľko milimetrov navyše veľmi pristane. Jednoduchá silueta je zahalená do priedušného látkového zvršku v čiernej farbe, ktorá vytvára kontrast s bielou gumenou podrážkou a špicou. Ak hľadáš tenisky do 100 eur a netúžiš po ďalšom páre z dielní Vans alebo Converse, ide o správnu voľbu. 

Adidas Originals
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Astir W – 110 €

Značka Adidas Originals má v dnešnom výbere najpočetnejšie zastúpenie, a to aj vďaka týmto čierno-bielym kráskam s viacerými striebornými detailmi. Model Astir je dostupný len v ženských veľkostiach za cenu 110 eur, čo je férová suma zo všetkých uhlov pohľadu. Univerzálna voľba, ktorú ľahko skombinuješ s voľnými nohavicami aj rifľami.

Adidas Originals
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Ozelia – 110 €

Návrhársky tím spoločnosti Adidas Originals sa v tomto prípade veľmi šikovne inšpiroval modelmi spod rúk Kanyeho Westa aj Yohjiho Yamamota a vytvoril hypermoderný model Ozelia. Nám to vôbec neprekáža, práve naopak. 

Odporúčané
Toto sú TOP kolekcie na jeseň a zimu. Pozri si kúsky s podpisom značiek A Bathing Ape, C.P. Company, MISBHV či The North Face Toto sú TOP kolekcie na jeseň a zimu. Pozri si kúsky s podpisom značiek A Bathing Ape, C.P. Company, MISBHV či The North Face 8. októbra 2024 o 17:00

Tenisky napriek futuristickému vzhľadu ľahko zladíš s čímkoľvek zo svojho šatníka, a to rovnako v prípade mužov aj žien. Vrchná časť je zahalená do kombinácie syntetických materiálov, hladkej kože a semišu, vďaka čomu dokonale ochránia tvoje chodidlá pred dažďom. 

Adidas Originals
Zdroj: Footshop

New Balance 5740 – 114,95 €

V online obchode Footshop nájdeš aj čerstvé novinky od značky New Balance vrátane limitovaných modelov. Tentoraz sme vybrali nadčasovú siluetu s číselným označením 5740, ktorá sa predáva rýchlejšie ako teplé pečivo. Ide o jedny z najkrajších tenisiek z dielní amerického výrobcu, ktorých kúpu neoľutuješ, a to vďaka kvalitnému spracovaniu a univerzálnemu, ale zároveň neopozeranému dizajnu. 

New Balance
Zdroj: Footshop

Puma Cosmo Rider DC5 W – 124,95 €

O slovo sa hlási aj značka Puma prostredníctvom modelu Cosmo Rider DC5, ktorý je dostupný len v ženských veľkostiach. Farebná kombinácia čiernej s odtieňmi ružovej je neopozeraná a vyzerá skvelo. Rovnako zaujímavo vyzerá aj výrazné prešívanie loga a mix syntetických materiálov na vrchnej časti tenisiek. Sladkou čerešničkou na torte je cenovka na úrovni 125 eur. 

Puma
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Ozrah W – 140 €

Adidas Originals Ozrah – tenisky z budúcnosti, ktoré môžeš nosiť aj ty. Návrhársky tím týmto dizajnom posunul hranice moderného štýlu o veľký krok dopredu. Odpruženie s technológiou Adiprene+ sa postará o absolútne pohodlie pri každom kroku dnes aj zajtra a to, že sú tenisky vyrobené z recyklovaných materiálov, je už samozrejmosťou.  

Adidas Originals
Zdroj: Footshop

Air Jordan 1 Low – 149,95 €

Tenisky, ktoré nosil Michael Jordan v prvých sezónach svojej kariéry, sú v online obchode Footshop dostupné aj v nízkom vyhotovení. Čierna farba im veľmi pristane. Dokonalá obuv, v ktorej sa môžeš aj oženiť, ale najlepšie vyzerajú s rifľami či so šortkami. Doplň svoju zbierku o tento univerzálny kúsok za 150 eur. 

Air Jordan
Zdroj: Footshop

Nike Dunk High 85 x Undercover® – 162,95 €

Od jedného ikonického modelu k druhému – v prípade značky Nike by si len ťažko hľadal tenisky, ktoré za sebou nemajú kus histórie. Dôkazom je aj modelový rad Dunk, ktorý sa po dlhých rokoch v tieni konečne vrátil na výslnie a návrhári predstavujú nové farebné vyhotovenia. 

Odporúčané
Tenisky v prírodných tónoch budú tvoj triumf počas jesene. Siahneš po ikonickom modeli Adidas alebo vyskúšaš technické Salomony? Tenisky v prírodných tónoch budú tvoj triumf počas jesene. Siahneš po ikonickom modeli Adidas alebo vyskúšaš technické Salomony? 2. októbra 2024 o 9:00

Medzi najčerstvejšími novinkami sú Nike Dunk High 1985 s dotykom japonskej značky Underover®, za ktorou stojí uznávaný návrhár Jun Takashi. Dopraj si výnimočný pár tenisiek, ktorý neuvidíš na každom kroku. 

Nike
Zdroj: Footshop

Kenzo Slip-On – 182,95 €

Z úplne odlišnej kategórie sú tieto Slip-On tenisky z dielní módneho domu Kenzo, ktorým dominuje logo tigra na vrchnej časti. Jednoduchá a pohodlná voľba v prémiovom spracovaní pre mužov je dostupná len v limitovanom počte, a preto by si nad ich kúpou nemal dlho rozmýšľať. 

Kenzo
Zdroj: Footshop

McQ ICO Aratana – 264,95 €

Svoju predstavu o dokonalých čiernych teniskách predstavilo aj vedenie značky McQ prostredníctvom modelu ICO Aratana. Športová silueta je zahalená do syntetických tkanín a hladkej kože. Najvýraznejším prvkom je šnurovanie, ktoré pokrýva takmer celú vrchnú časť. Cenovka na úrovni 265 eur je priamoúmerná použitým materiálom a zvučnosti názvu značky, ktorá patrí pod módny dom Alexander McQueen. 

McQ
Zdroj: Footshop

Y-3 Qisan Cozy – 350 €

Yohji Yamamoto patrí medzi najuznávanejších návrhárov vôbec a pod hlavičkou Y-3 vytvoril ďalší skvelý pár tenisiek s názvom Qisan Cozy. Ako hovorí už názov, ide o komfortnú obuv bez šnurovania, ktorá je vyzbrojená mäkkou podrážkou s vrúbkovaním a priedušným zvrškom. Ak by sme si mali vybrať jeden pár z dnešného výberu, naša voľba by bola jasná. 

Y-3
Zdroj: Footshop

Rick Owens DRKSHDW Abstract Low – 489,95 €

Záver výberu sme venovali princovi temnoty a teniskám, ktoré sú určené pre špecifickú skupinu ľudí so záľubou v avantgardnej móde. Model Abstract Low od značky Rick Owens DRKSHDW je výrazný a extravagantný, ale veríme, že si získa niekoľko odvážnych jedincov. 

Rick Owens DRKSHDW
Zdroj: Footshop
Predplať si REFRESHER+ a vďaka dostupným benefitom získaj zľavu 15 % na nákup v online obchode Footshop.
Odporúčané
Toto sú najzaujímavejšie páry bielych tenisiek. Siahneš po limitovaných Nike Air Max 1 alebo po kúsku od Rafa Simonsa?  Toto sú najzaujímavejšie páry bielych tenisiek. Siahneš po limitovaných Nike Air Max 1 alebo po kúsku od Rafa Simonsa? 2. apríla 2022 o 10:30
Domov
Zdieľať
Diskusia