Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. marca 2022, 13:07
Čas čítania 1:29
Daniel Mikolášik

Doja Cat oznámila, že končí s hudbou. Kariéru prirovnala k nočnej more a fanúšikom odkázala, aby ju prestali sledovať

Doja Cat oznámila, že končí s hudbou. Kariéru prirovnala k nočnej more a fanúšikom odkázala, aby ju prestali sledovať
Zdroj: Timothy Norris/Getty Images
HUDBA DOJA CAT
Uložiť Uložené

Všetko to odštartoval zrušený koncert v Paraguaji, ktorým si proti sebe poštvala fanúšikov.

Americká raperka Doja Cat vyhlásila, že má v pláne ukončiť hudobnú kariéru. Vyjadrila sa tak po tom, čo si proti sebe poštvala fanúšikov z Paraguaju, ktorí prišli na jej zrušený koncert na festival Asuncionico 2022 – Music Festival Wizard v hlavnom meste Asunción, informuje LA Times.

Svoj koncert totiž na poslednú chvíľu zrušila pre náročné poveternostné podmienky vrátane záplav a búrok, ktoré sa objavili v Paraguaji. Fanúšikom sa však nijako neospravedlnila a k situácii sa nevyjadrovala, čo mnohých pobúrilo.

Odporúčané
Doja Cat: raperka, ktorá pochopila, že nahota plus talent rovná sa úspech Doja Cat: raperka, ktorá pochopila, že nahota plus talent rovná sa úspech 12. júla 2021, 9:30

Medzičasom však stihla na Twitteri reagovať na svoju šou v Brazílii, z ktorej bola sklamaná, pretože zo seba vraj nedala maximum, za čo sa brazílskym fanúšikom ospravedlnila a prisľúbila, že nabudúce sa posnaží byť lepšia. Tým si však ešte viac rozhnevala paraguajských fanúšikov, ktorí čakali, že sa ospravedlní aj im, že svoj koncert úplne zrušila.

Twitter Doja Cat
Zdroj: Twitter/Doja Cat

Veľká skupina sklamaných fanúšikov jej preto pod príspevok o Brazílii adresovala negatívne komentáre. Na jeden z nich sa napokon 26-ročná raperka rozhodla zareagovať. „Nepridala si ani len jednu fotku o Paraguaji, ani len jeden tweet, ani len jeden príbeh na Instagrame!!! Myslím si, že nám niečo dlhuješ,“ znel pôvodný komentár používateľa @SofiZapattini.

Doja Cat odpovedala, že jej to je ľúto, no ďalší fanúšikovia reagovali, že na ospravedlnenie je už neskoro. Vzhľadom na to, že sa začalo kopiť množstvo negatívnych reakcií, raperka zverejnila sériu tweetov, v ktorých mimo iného tvrdila, že končí s hudbou.

Doja Cat
Zdroj: Getty Images/Timothy Norris

„Toto ho**o nie je pre mňa, takže vás opúšťam. Nič neľutujem. Nemôžem sa dočkať, keď už zmiznem a nepotrebujem, aby ste mi už verili. Všetko je pre mňa mŕtve, aj hudba je pre mňa mŕtva a ja som bola hlúpa, že som si naivne myslela, že som k tomuto bola stvorená. Je to ako nočná mora. Prestaňte ma sledovať,“ reagovala podráždene. Niektoré príspevky však medzičasom zmazala.

Odporúčané
MTV VMA's 2023: Celebrity predviedli dokonalé outfity, hviezdila Taylor Swift a na scénu sa vrátila Shakira aj skupina 'N Sync MTV VMA's 2023: Celebrity predviedli dokonalé outfity, hviezdila Taylor Swift a na scénu sa vrátila Shakira aj skupina 'N Sync 13. septembra 2023, 11:07

Niekoľkokrát v príspevkoch zopakovala, že končí s kariérou a napokon si zmenila meno na svojom oficiálnom účte na Twitteri na „končím“. Neskôr ho opäť premenovala na „stále končím“ a napokon na „stále a mám to v pi**“. Aktuálne kalifornskú raperku nájdeš na sociálnej sieti pod menom „Mike Penis“.

Až nasledujúce týždne však ukážu, či to Doja s koncom kariéry myslela skutočne vážne. Najbližšie ju čaká koncert 15. apríla na jednom z najväčších hudobných festivalov Coachella v Coloradskej púšti v blízkosti Palm Springs.

Domov
Zdieľať
Diskusia