Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. marca 2022, 8:27
Čas čítania 0:52
Martin Adam Pavlík

Jared Leto by si vo filme rád zahral Conora McGregora. Zápasník už zareagoval

Jared Leto by si vo filme rád zahral Conora McGregora. Zápasník už zareagoval
Zdroj: Pathé Distribution/Getty Images/Ethan Miller
ZAUJÍMAVOSTI CONOR MCGREGOR JARED LETO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Uvidíme biografický hraný film o Conorovi s oscarovým hercom v hlavnej úlohe?

Spevák kapely 30 Seconds to Mars a tiež hollywoodsky herec Jared Leto sa v rozhovore pre Extratv vyjadril, že by si vo filme rád zahral slávneho írskeho MMA zápasníka Conora McGregora. 

Držiteľ Oscara za film Dallas Buyers Club (2014) najskôr priznal, že je obrovským fanúšikom MMA a UFC aj prezidenta organizácie Danu Whita. Dokonca prezradil, že ak by vznikol film z produkcie UFC, mohol by Whita hrať. 

conor mcgregor
Zdroj: Getty Images/Ethan Miller


O malú chvíľu povedal, že keby bol mladší, najradšej by si zahral práve McGregora. „Mám podobné fúzy a bradu,“ povedal 50-ročný herec. Priznal však, že sa cíti už pristarý na to, aby mohol dôveryhodne stvárniť McGregora. „Človek však nikdy nevie. Možno by som mohol použiť CGI,“ dodal Leto.    




Či už žartoval, alebo nie, jeho slová počul írsky zápasník. Ten v pondelok na Twitteri napísal, že Leta pozýva, aby si s ním túto rolu precvičil. Leto v spomínanom rozhovore navyše vyzdvihol MMA zápasníkov a zápasníčky v tom, čo robia, a priznal, že ich nesmierne obdivuje.

Herec sa naposledy predstavil na plátne v krimidráme Ridleyho Scotta s názvom House of Gucci. Čoskoro ho uvidíš aj v komiksovke Morbius.

V Refresheri ti každodenne prinášame aktuálne správy zo sveta. Viac noviniek nájdeš v našej sekcii news.
Domov
Zdieľať
Diskusia