Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
7. marca 2022, 14:05
Čas čítania 0:38
Dominik Vetrák

Kristen Stewart s celým Hollywoodom ukázala Putinovi prostredník: Ťahaj preč z Ukrajiny

Kristen Stewart s celým Hollywoodom ukázala Putinovi prostredník: Ťahaj preč z Ukrajiny
Zdroj: IFC/Screenshot/Indie Wire/Independent Spirit Awards
FILMY A SERIÁLY KRISTEN STEWART VLADIMIR PUTIN VOJNA NA UKRAJINE
Uložiť Uložené

Udeľovanie obľúbených ocenení v Hollywoode prerušili moderátori, ktorí vyzvali hercov a tvorcov v Hollywoode, aby ukázali ruskému prezidentovi prostredník.

Aktuálne vrcholí hollywoodske obdobie plné udeľovania rôznych cien. Ešte pred udelením Oscarov 28. marca sa napríklad rozdávali aj ocenenia Independent Spirit Awards. Počas jedného z monológov moderátorov Nicka Offermana a Megan Mullally odznel jasný odkaz ruskému prezidentovi Vladimirovi Putinovi, informuje filmový portál Indie Wire.

Odporúčané
Keď ostáva len plač, utrpenie a nešťastné tváre. Týchto 10 filmov ti jasne ukáže, aké sú vojny nezmyselné, brutálne a kruté Keď ostáva len plač, utrpenie a nešťastné tváre. Týchto 10 filmov ti jasne ukáže, aké sú vojny nezmyselné, brutálne a kruté 6. marca 2022, 14:30

„Ešte než budeme pokračovať, radi by sme sa na minútu zastavili a vyjadrili naše obavy a priania smerom ku všetkým, ktorých postihla vojna na Ukrajine, a vlastne všetkým, ktorí trpia pre nespravodlivé konflikty všade na svete,“ povedal herec Nick Offerman.

„Myslím, že hovoríme za všetkých, keď povieme, že si želáme rýchly a mierový spôsob, ako vojnu ukončiť. ‚Po**b sa a choď domov, Putin‘, aby sme boli konkrétni,“ uviedla Megan Mullally. 

Moderátori následne vyzvali publikum, aby sa k nim pridali a ukázali ruskému prezidentovi prostredník. Ruku zdvihla celá sála, ktorá tak jasne dala vedieť, čo si o prezidentovi Ruska po jeho napadnutí sesedného štátu myslí.

Domov
Zdieľať
Diskusia