Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu plateného partnerstva.
3. marca 2022, 10:30
Čas čítania 0:50
Richard Balog

Footshop predstavil tričká s motívom ukrajinskej vlajky. Výnos z predaja pomôže ľuďom v núdzi

Footshop predstavil tričká s motívom ukrajinskej vlajky. Výnos z predaja pomôže ľuďom v núdzi
Zdroj: Footshop
MÓDA FOOTSHOP UKRAJINA
Uložiť Uložené

Spoločnosť Footshop presunie všetky získané financie na transparentný účet SOS Ukrajina, ktorý spravuje česká humanitárna organizácia Člověk v tísni.

K pomoci pre Ukrajinu sa postupne pridáva každý, kto môže. Sme hrdí, že situácia u nášho východného suseda nie je ľahostajná ani našim partnerom vrátane spoločnosti Footshop, ktorá spustila predaj tričiek s motívom ukrajinskej vlajky. 

Stanovisko česko-slovenského predajcu módy: „Vo Footshope sme spojili naše sily a ty sa môžeš pripojiť k nám. Cítime povinnosť prispieť k pomoci obetiam vojny na Ukrajine. Zorganizovali sme finančnú zbierku a pri tejto príležitosti vznikli tričká, ktorými vyjadrujeme podporu všetkým, ktorí čelia ťažkým situáciám uprostred nechcenej vojny. Celý výnos z predaja presunieme na transparentný účet SOS Ukrajina 0093209320/0300, ktorý spravuje česká humanitárna organizácia Člověk v tísni. Pomáhajte s nami Ukrajine.“

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sneakers & Apparel (@footshop)

Dizajnérsky tím FTSHP navrhol dva modely bavlnených čiernych tričiek. Oba varianty sú dostupné za 20, 40, respektíve 80 eur a záleží len na tebe, akou sumou sa rozhodneš pomôcť. Všetky produkty sú v rovnakej kvalite bez ohľadu na cenu.

V tejto chvíli ide o predobjednávky, aby mohla humanitárna organizácia Člověk v tísni operovať s peniazmi čo najskôr. Tričko dostaneš do troch týždňov od tvojej objednávky. 

Odporúčané
Najlepšie tenisky na behanie? Adidas Ultraboost   Najlepšie tenisky na behanie? Adidas Ultraboost 28. februára 2022, 13:30

FTSHP „Solidarity for Ukraine“ 1 T-Shirt 

Footshop
Zdroj: Footshop

FTSHP „Solidarity for Ukraine“ 2 T-Shirt 

Footshop
Zdroj: Footshop
Predplať si REFRESHER+ a vďaka dostupným benefitom získaj zľavu 15 % na nákup v online obchode Footshop.
Domov
Zdieľať
Diskusia