Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce s festivalom Lovestream.
22. februára 2022, 10:46
Čas čítania 1:07
tlačová správa

Nový slovenský festival Lovestream predstavil ďalšie meno. K Dua Lipe a Lost Frequencies sa pridá Zara Larsson

Nový slovenský festival Lovestream predstavil ďalšie meno. K Dua Lipe a Lost Frequencies sa pridá Zara Larsson
Zdroj: Festival Lovestream
HUDBA LOVESTREAM FESTIVAL
Uložiť Uložené

V júni roztancujú Bratislavu známe mená zo sveta hudby.

Vždy sa snažíme informovať ťa o aktuálnych novinkách a výnimkou nie je ani nový slovenský multižánrový festival Lovestream. Do Bratislavy zavítajú známe mená zo sveta hudby – Red Hot Chili Peppers, Dua Lipa, Lost Frequencies, Zoe Wees. K line-upu sa pridá ďalšia svetovo známa speváčka Zara Larsson, na pódiu ju uvidíš 11. júna 2022. Festival Lovestream bude 10. – 12. júna 2022 na futbalovom štadióne Tehelné pole v Bratislave. Lístky si môžeš kúpiť už teraz. 

chcem lístok

Mladý talent zo Švédska

Zara Larsson sa preslávila už ako 10-ročná vo švédskej talentovej šou. Už v roku 2013 sa jej pieseň Undercover dostala na prvé priečky hitparád vo Švédsku a v Dánsku. Zare Larsson sa podarilo dosiahnuť svetovú popularitu aj vďaka známym hitom Lush Life či Symphony.  

So svojím albumom So Good sa stala druhou najviac streamovanou ženskou umelkyňou na platforme Spotify. Úspech pokračuje vydaním nového albumu a zároveň druhého medzinárodného albumu Poster Girl, atmosféru jednotlivých skladieb ovplyvnili jej osobné hudobné vzory. Budeš počuť tanečné hity švédskej skupiny Abba či R&B tóny skorej tvorby Rihanny. Zaoberá sa témami ako posilnenie postavenia žien, sláva a hľadanie samého seba. Povznášajúci a hlboko osobný druhý medzinárodný album Zary Larsson zachytáva nebojácnu mladú ženu, ktorá sa pre to jednoducho narodila.

lovestream, zara larsson, festival
Zdroj: Festival Lovestream

Zara Larsson je multiplatinová umelkyňa, nominovaná na štyri ceny BRIT Awards, ktorá sa nebojí prejaviť svoj niekedy ostrý názor na mužov a ktorá o svojom albume povedala: „Chcem, aby sa ľudia cítili o niečo šťastnejší, keď počujú tento album, a nehanbím sa povedať, že chcem byť mainstream a dať to pocítiť čo najväčšiemu počtu ľudí.“ 

Lovestream stále dokáže prekvapiť novými menami. Festival predstavuje naozaj lákavý line-up so zmesou rôznych hudobných žánrov. Na koho z uverejnených mien sa najviac tešíš ty? 

Kúp lístky
Domov
Zdieľať
Diskusia