Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. februára 2022, 17:10
Čas čítania 0:40
Ema Stanovská

Footshop zatvára svoju kamennú prevádzku v Bratislave. Tenisky si budeš môcť kúpiť už len cez e-shop

MÓDA OBCHODY
Uložiť Uložené

V bratislavskej výkladnej skrini Footshopu budeš môcť nakúpiť už len do soboty 19. februára.

Český obchod s obuvou, oblečením a módnymi doplnkami Footshop zatvára svoju výkladnú skriňu na Landererovej ulici v Bratislave. Firma to oznámila na Facebooku, dôvod však neuviedla. Tenisky si budeš môcť naďalej kúpiť cez online obchod.

Footshop kamennú prevádzku zatvára po vyše piatich rokoch od otvorenia – budeš tam môcť nakúpiť už len do soboty 19. februára 2022. Dovtedy ku každému nákupu v predajni dostaneš špeciálny tote bag, plechovku redbullu a 20 % zľavový kód na ďalší nákup, píše Footshop na Facebooku. 

„Bratislavská predajňa bola našou výkladnou skriňou na Slovensku. Okrem prémiových kolekcií sme ju zásobovali výstavami, hudobnými a tanečnými vystúpeniami alebo pravidelnými lekciami jogy. Opúšťame unikátny priesečník medzi Footshopom, svetovou kultúrou a lokálnou scénou,“ píše firma.

Za celý tím bratislavskej predajne sa zákazníkom poďakoval za roky trvajúcu priazeň a dodal: „Budeme späť.“

Footshop založil Peter Hajduček v roku 2012 v Prahe. Odvtedy expandoval do viac ako 15 krajín a odoslal vyše milión párov tenisiek. Ako e-shop pôsobí v 150 krajinách sveta. Nájdeš tam značky ako YEEZY, Y-3, Rick Owens, Adidas, Nike či Vans.

Domov
Zdieľať
Diskusia