Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. februára 2022, 13:30
Čas čítania 2:28
Dominik Vetrák

Super Bowl trailery: Doctor Strange bojuje s Wandou a stretáva X-Mena, Oscar Isaac je Moon Knight od Marvelu

Super Bowl trailery: Doctor Strange bojuje s Wandou a stretáva X-Mena, Oscar Isaac je Moon Knight od Marvelu
Zdroj: Marvel Studios/Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY AMBULANCE DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS MOON KNIGHT SUPER BOWL 2022
Uložiť Uložené

Počas Super Bowlu sme uvideli množstvo skvelých trailerov na očakávané filmy.

Počas polčasovej pauzy športovej udalosti Super Bowl môžeme každoročne sledovať rôzne reklamy a trailery od hollywoodskych štúdií propagujúcich svoje filmy a seriály. Od začiatku pandémie štúdiá vydávajú len málo Super Bowl trailerov, keďže ich uvedenie stojí aj viac ako 5 miliónov dolárov (Super Bowl totiž sleduje veľké množstvo ľudí).

Videli sme tak nové zábery z druhej časti Sonica, akčného trileru Ambulance, trileru Nope, marveloviek Doctor Strange in the Multiverse of Madness či Moon Knight. 

Odporúčané
RECENZIA: Horizon: Forbidden West (PS5) RECENZIA: Horizon: Forbidden West (PS5) 14. februára 2022, 9:01

Doctor Strange in the Multiverse of Madness 

Najviac ťa asi zaujíma Doctor Strange 2. Prvý trailer toho ukázal naozaj veľa. Príšery, nové postavy, Wandu ako záporáčku, no najviac rozruchu spôsobila scéna, v ktorej Strangea niekto zatkne a predvedie pred akýsi tribunál. Sprevádzajú ho Ultronoví roboti pod kontrolou (v tejto časti multivesmíru zrejme Ultron nechce zničiť ľudí) a počujeme aj veľmi známy hlas. Jedným z tejto skupiny ľudí je postava, ktorú hrá Sir Patrick Stewart.

Ten si v predošlých marvelovkách od štúdia Fox zahral Professora Charlesa Xaviera, známeho ako Professor X – lídra tímu X-Men. Tento film, ako už názov napovedá, preskúma multivesmír a viaceré dimenzie. V tejto scéne môže ísť o takzvaný variant postavy, čiže alternatívnu verziu Professora X z filmov X-Men. Nakoniec, Professor X z filmov X-Men nebol súčasťou žiadnej multidimenzionálnej jednotky.

Patrick Stewart môže hrať aj úplne inú postavu, no nepotvrdené leaky z internetu skutočne hovorili o tom, že ho uvidíme v role Charlesa Xaviera. Zdá sa, že spolok, ktorého je súčasťou, sa volá Illuminati, a v tomto filme bude zložený z alternatívnych verzií známych marvelovských postáv z viacerých dimenzií.

Môže sa tak stať, že uvidíme napríklad Mr. Fantastic z Fantastickej štvorky, avšak hrať ho bude úplne nový herec. Fanúšikov animovaného seriálu What If? poteší, že okrem temného Strangea uvidíme vo filme aj zombíkov, ktorí sa v seriáli tiež obajvili. Premiéra filmu Doctor Strange 2 je naplánovaná na máj 2022.

Ambulance od Michaela Baya

V apríli sa do kín dostane akčný triler Ambulance. Hlavné roly v ňom stvárnia Jake Gyllenhaal a Yahya-Abdul Mateen II. Práve posledný menovaný sa rozhodne zúčastniť sa krádeže, ktorú naplánuje postava Jakea Gyllenhaala.

Odporúčané
Kto je postava v potitulkovej scéne Doctora Strangea 2 a ako funguje mnohovesmír? Kto je postava v potitulkovej scéne Doctora Strangea 2 a ako funguje mnohovesmír? 6. mája 2022, 12:30

Potrebuje totiž peniaze na operáciu pre svoju dcéru. Všetko sa to však pokašle a oni začínajú utekať pred políciou cez celé mesto. Film režíroval Michael Bay (Transformers). Okrem spomínaných hercov si v trileri zahrá aj Eiza Gonzalez (Baby Driver, Bloodshot).

Moon Knight (Marvel)

Vraciame sa späť k Marvelu. Videli sme krátky trailer pre seriál Moon Knight, ktorý sa na Disney+ začne vysielať od 30. marca. Oscar Isaac (Dune) si zahrá hlavnú postavu elitného ex-vojaka, ktorý trpí poruchou identity, čo má za následok, že mu v hlave sídlia až štyri rôzne osobnosti.

Po pokazenej výprave v egyptských pyramídach získava schopnosti Boha noci a mesiaca Konshu. Podľa trailerov sa môžeme tešiť na akčný, a tak trochu brutálny seriál, v ktorom bude Moon Knight svojim nepriateľom lámať kosti. Špekuluje sa, že Ethan Hawke hrá v seriáli samotného Draculu, čo by znamenalo, že možno uvidíme aj Mahershalu Aliho v jeho roly Bladea, zabijaka upírov od Marvelu (v minulosti hral túto postavu Wesley Snipes).

Sonic 2

Na záver tu máme krátky trailer na pokračovanie filmu s obľúbeným ježkom Sonicom. V druhej časti sa opäť postaví Dr. Robotnikovi v podaní herca Jima Carreyho. Ten si na pomoc zavolal ďalšieho „super“ ježka. Volá sa Knuckles, nahovoril ho herec Idris Elba a Sonicovej rýchlosti bude oponovať svojou super silou. Premiéra filmu je naplánovaná na apríl 2022.

V rámci nových trailerov zo Super Bowlu sme už písali o sci-fi snímke Adam Project s hercom Ryanom Reynoldsom, seriálovom Pánovi prsteňov, trileri Nope od režiséra filmov Get Out a Us či Jurskom svete 3.

Domov
Zdieľať
Diskusia