Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2022, 12:30
Čas čítania 5:50
Dominik Vetrák

Svet Marvelu: Spider-Man bol len začiatok. Doctor Strange v kinách ukáže legendárne staršie komiksové postavy

Svet Marvelu: Spider-Man bol len začiatok. Doctor Strange v kinách ukáže legendárne staršie komiksové postavy
Zdroj: Sony Pictures/Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY MARVEL FILMY A SERIÁLY NOVÝ MARVEL FILM
Uložiť Uložené

Najnovšia várka špekulácií zo sveta Marvelu je nesmierne zaujímavá. Bude Wanda záporáčka a zničí svet? Zabráni jej v tom istý X-Men?

Článok obsahuje veľké spoilery na
budúce marvelovské filmy a seriály, ako aj spoilery na Spider-Man: No Way Home.

Premiéra filmu Spider-Man: No Way Home je za nami, a tak sa môžeme pozrieť na kľúčové udalosti z filmu a na to, čo znamenajú pre ďalší priebeh príbehov v previazanom filmovom a seriálovom svete Marvelu (Marvel Cinematic Universe).

V dnešnom článku sa pozrieme na budúcnosť všetkých troch Spider-Manov, Doctora Strangea 2, v ktorom bude ešte viac multiverzových postáv, no pozrieme sa aj na to, kde najbližšie uvidíme Daredevila a čo vieme o ďalších marvelovských filmoch a seriáloch.

Svet Marvelu je veľmi komplexný, plný množstva filmoch, seriálov, teórií a špekulácií. V Refresheri pravidelne spracúvame najhorúcejšie novinky, špekulácie a leaky, ktoré nám odhaľujú, o čom asi budú budúce filmy. Ak sa ti články o Marveli páčia, podpor nás a staň sa členom klubu Refresher+.

Odporúčané
Čo pozerať v kinách vo februári? Prídu Uncharted, The King’s Man, Vreskot 5, sexy Gal Gadot, oscarové drámy či Moonfall Čo pozerať v kinách vo februári? Prídu Uncharted, The King’s Man, Vreskot 5, sexy Gal Gadot, oscarové drámy či Moonfall 30. januára 2022, 12:30

Andrew Garfield a Tobey Maguire ako Spider-Mani

Začneme postupne od Spider-Mana. V tomto článku sme si už účasť všetkých troch Spider-Manov v snímke No Way Home rozobrali dostatočne, no odvtedy vyplávalo na povrch viac špekulácií a skutočností. Overený leaker My Time to Shine, ktorý na Twitteri prezrádza udalosti z budúcich marvelovských projektov, tvrdí, že znovu uvidíme oboch predošlých Spider-Manov, teda Andrewa Garfielda a Tobeyho Maguira.

V článku nájdeš aj špekulácie od iných leakerov a stránok, ako napríklad od moderátorov diskusného vlákna Marvel Spoilers na Reddite. Tieto špekulácie sa nemusia potvrdiť. 

Marvel
Zdroj: Marvel Studios/Marvel Comics/Sony Pictures

Podľa informácií účtu My Time to Shine uvažujú v hollywoodskom štúdiu Sony Pictures nad ďalším sólovým filmom pre Garfieldovho Spider-Mana. Je teda možné, že sa dočkáme The Amazing Spider-Man 3. Garfield dostal množstvo pochvaly a jeho výkon v snímke Spider-Man: No Way Home veľmi potešil divákov po celom svete.

V ktorých filmoch by sa Garfield a Maguire mohli vrátiť v rolách Spider-Manov?

Garfieldovho Spider-Mana vraj uvidíme už čoskoro. Komiksový film Morbius od Sony Pictures mal mať totiž premiéru v januári, pričom ho po premiére Spider-Man: No Way Home odložili na 1. apríl. Je to dosť času na to, aby do snímky pridali túto postavu. To by automaticky znamenalo, že svet, v ktorom sa odohrávajú filmy Morbius a Venom, je ten istý svet ako vo filmoch The Amazing Spider-Man.

Odporúčané
RECENZIA: Madame Web je najslabšia komiksovka za posledné roky RECENZIA: Madame Web je najslabšia komiksovka za posledné roky 15. februára 2024, 16:30

Už teraz je to však komplikované, keďže v Morbiusovi bude hrať Michael Keaton a údajne pôjde o rovnakú postavu, akú hral v Spider-Man: Homecoming, teda Adriana Toomesa ako záporáka Vultura. Lenže svet Marvelu so Spider-Manom/avengermi a svet Marvelu Venoma s Morbiusom sú oddelené, takže nie je jasné, ako by sa Vulture dostal do tohto druhého sveta. Odpovede na tieto otázky získame až po premiére Morbiusa. 

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 108025 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • V ktorých filmoch možno uvidíme Spider-Mana v podaní Tobeyho Maguira a Andrewa Garfielda.
  • Aké šialené cameo roly uvidíme vo filme Doctor Strange 2.
  • Ktorá X-Men postava sa údajne objaví vo filme Doctor Strange 2.
  • O akom návrate Iron Mana sa špekuluje.
  • Aká budúcnosť čaká Daredevila vo svete Marvelu a ako sa zmení jeho kostým.
  • Kto bude novým Black Pantherom a či ešte uvidíme Hugha Jackmana ako Wolverina.
  • Množstvo ďalších detailov o budúcich filmoch a seriáloch.
Domov
Zdieľať
Diskusia