Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. februára 2022, 13:19
Čas čítania 0:52
Jakub Paulík

Ryan Reynolds bojuje ako rytier Jedi a cestuje v čase za svojím mladším ja

Ryan Reynolds bojuje ako rytier Jedi a cestuje v čase za svojím mladším ja
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY THE ADAM PROJECT
Uložiť Uložené

Populárny herec spojil znova sily s režisérom Free Guy (2021).

K domu mladého Adama (Walker Scobell) prilieta muž na vesmírnej lodi (Ryan Reynolds), ktorý má na tvári rovnakú jazvu ako on a dokonca vie, ako sa zatvára ich pokazená chladnička. Vesmírny cestovateľ je totiž Adam z budúcnosti.

Než sa mladý hrdina stihne spamätať zo skutočnosti, že pred ním stojí jeho budúce ja a cestovanie v čase skutočne existuje, zaútočia na nich maskovaní nepriatelia. Tým sa postava Ryana Reynoldsa postaví spoločne s herečkou Zoe Saldanou, ktorú môžeš poznať z oscarového Avatara. 

Zatiaľ čo Zoe Saldana na útočníkov strieľa laserovou pištoľou, Ryan Reynolds bojuje so zbraňou pripomínajúcou svetelný meč zo Star Wars. Vo filme si ďalej zahrali Jennifer Garner (Alias, Love, Simon), Mark Ruffalo (Spotlight, I Know This Much Is True a všetky marvelovky s Hulkom), Catherine Keener (Capote, Being John Malkovich) a ďalší.

The Adam Project pôsobí ako mix akčného sci-fi s komédiou, pri ktorej sa môžu fanúšikovia Reynoldsa tešiť na jeho dobre známe humorné hlášky. Od samotného príbehu by sme však nečakali príliš veľa.

Odporúčané
RECENZIA: The Adam Project RECENZIA: The Adam Project 14. marca 2022, 12:30

Na prvý pohľad z traileru film pôsobí ako zábavná jednohubka, ktorú si síce pozrieš a dobre sa pri nej uvoľníš, ale znovu ju už nevyhľadáš. V podstate niečo podobné ako minuloročná akčná komédia Free Guy, ktorú tak ako The Adam Project režíroval Shawn Levy. The Adam Project bude na Netflixe dostupný od 11. marca 2022.

Domov
Zdieľať
Diskusia