Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. augusta 2021, 15:30
Čas čítania 2:11
Dominik Vetrák

RECENZIA: Free Guy

RECENZIA: Free Guy
Zdroj: 20th Century Fox/Disney
FILMY A SERIÁLY FILMY 2021 FREE GUY NOVÉ FILMY NOVÉ FILMY V KINÁCH (KINOPROGRAM)
Uložiť Uložené

Ryan Reynolds prechádza z drámy do komédie s ľahkosťou pierka vo vetre.

Natáčanie blockbusterovej komédie Free Guy sa skončilo pred viac ako 2 rokmi. Film režiséra Shawna Levyho (Real Steel) sa konečne dostal do kín po celkom fajn traileroch. Sľubovali zábavný letný hit, ktorý si užijú obzvlášť hráči, lenže na naše milé prekvapenie trailery neukazovali podstatnú časť filmu.

Tá tvorí zaujímavú dejovú a romantickú zložku, ktorá funguje až prekvapivo dobre. Nebudeme ti to spoilovať, no scenár od Zaka Penna v štýle Truman Show trafil všetky klince po hlavičke. 

Odporúčané
Zabila sa, lebo medzi kolegami kolovali jej nahé fotky. Prečo zamestnanci firiem Ubisoft a Activision protestujú proti vedeniu? Zabila sa, lebo medzi kolegami kolovali jej nahé fotky. Prečo zamestnanci firiem Ubisoft a Activision protestujú proti vedeniu? 7. augusta 2021, 14:30

Dej sa odohráva vo virtuálnom svete videohry Free City, ktorú vytvoril odporný zbohatlík Antwan (Taika Waititi). Hlavnou postavou je Guy (Ryan Reynolds), NPC v hre, čo v preklade znamená nehrateľná postava (Non Playable Character). V klasickom GTA je to napríklad človek idúci po chodníku, ktorého (ne)chtiac zrazíš. Lenže Guy je iný. Začne si uvedomovať, že v živote môže byť viac než len to, čo má naprogramované v kóde od vývojára. Zíde teda z vopred danej cesty a začne si vo Free City robiť, čo sa mu zachce.

Priemerné hodnotenie čitateľov
Tvoje hodnotenie
Aké hodnotenie by si dal ty?
Zobraziť výsledky
Skryť výsledky
0/10
Domov
Zdieľať
Diskusia