Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
18. januára 2022, 13:55
Čas čítania 0:46
Dominik Vetrák

Moon Knight je najnovší hrdina od Marvelu. Skvelý trailer vyzerá ako psychologický triler, nie farebná komiksovka

Moon Knight je najnovší hrdina od Marvelu. Skvelý trailer vyzerá ako psychologický triler, nie farebná komiksovka
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY MOON KNIGHT
Uložiť Uložené

Komiksový seriál uvidíme oveľa skôr, než sme si mysleli. Prichádza marvelovský „Batman“.

Moon Knight je (ne)tradičný hrdina od Marvelu, ktorý bojuje so zloduchmi. Civilným menom Marc Spector, milionár a vojak, ktorý počas vykopávok v Egypte takmer zomrel. Marc sa však zrútil pred podzemný oltár egyptského boha noci a mesiaca menom Konshu. Vstúpila do neho moc, uzdravil sa a prijal identitu Moon Knighta. Jeho sila v noci narastá do obrovských rozmerov a čím je mesiac väčší, tým je hrdina silnejší. Má aj nočné videnie a dokáže vidieť infračervené žiarenie aj auru.

Odporúčané
Grimasy Jima Carreyho šetrili štúdiám milióny dolárov na počítačových trikoch. V Hollywoode sa mu nijaký komik nevyrovnal Grimasy Jima Carreyho šetrili štúdiám milióny dolárov na počítačových trikoch. V Hollywoode sa mu nijaký komik nevyrovnal 17. januára 2022, 12:30

V minisérii si zahrajú aj May Calamawy z Ramiho a Ethan Hawke ako záporák, ktorého môžeš vidieť aj v traileri nižšie. Marvel na tento seriál najal ozaj špičkových hercov. Moon Knight je okrem svojich schopností zaujímavý aj tým, že má v hlave štyri osobnosti. Nevie o tom a jeho mozog medzi nimi hocikedy prepína, takže žije štyri rôzne životy.

Moon Knight bude mať len 6 epizód a tú prvú uvidíme 30. marca. Pôvodne bolo v pláne, že sa najskôr dočkáme premiéry Ms. Marvel, ale tento seriál tvorcovia odložili.

Oscar Isaac je úžasný herec a veríme, že medzi ním a Ethanom Hawkom bude na obrazovke skvelá chémia. Isaac podstúpil náročný tréning, aby mohol bojové scény natáčať bez kaskadérov.

Domov
Zdieľať
Diskusia