Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. februára 2022, 19:32
Čas čítania 0:32
Dominik Vetrák

Režisér Get Out a Us odhaľuje svoj najnovší sci-fi triler Nope. Film bude o mrazivej mimozemskej invázii

Režisér Get Out a Us odhaľuje svoj najnovší sci-fi triler Nope. Film bude o mrazivej mimozemskej invázii
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY NOPE
Uložiť Uložené

Herci z Get Out, Euphorie a The Walking Dead natočili mrazivý triler, ktorého trailer je prísľubom jedného z najočakávanejších filmov celého roka.

Komik Jordan Peele sa pred pár rokmi rozhodol stať špičkovým režisérom. Odvtedy natočil filmy Get Out a Us, psychologické trilery pracujúce so spoločenskými problémami a témami, po ktorých diváci často ostali v šoku.

Podľa prvej ukážky jeho najnovšieho trileru s názvom Nope sme zvedaví, ako tvorca implementuje svoj typický politický a spoločenský komentár voči rasizmu aj v tomto filme. Nope totiž zobrazí mimozemskú inváziu, ktorá sa zrejme začne na ranči, kde hlavné postavy trénujú kone. 

Odporúčané
10 najhorších prekvapení pre hráčov. Tieto hry boli pri vydaní v katastrofálnom stave a pohoreli aj u recenzentov 10 najhorších prekvapení pre hráčov. Tieto hry boli pri vydaní v katastrofálnom stave a pohoreli aj u recenzentov 11. februára 2022, 9:30

Hlavné roly stvárnia herci Daniel Kaluuya (Get Out, Black Panther), Steven Yeun (The Walking Dead, The Humans) a Keke Palmer (Hustlers). Jednu z rol stvárnila aj herečka z Euforie Barbie Ferreira. 

Režisérom je spomínaný Jordan Peele, ktorý napísal aj scenár. Film natočil kameraman Hoyte van Hoytema, ktorého služby využíva aj režisér Christopher Nolan. Premiéra filmu Nope je v kinách naplánovaná na 22. júl. 

Domov
Zdieľať
Diskusia