Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. februára 2022, 22:09
Čas čítania 0:47
Dominik Vetrák

Prvý trailer na Jurský svet 3 ukazuje spoluprácu nových postáv a hrdinov z pôvodnej trilógie od Spielberga

Prvý trailer na Jurský svet 3 ukazuje spoluprácu nových postáv a hrdinov z pôvodnej trilógie od Spielberga
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY JURASSIC WORLD 3: DOMINION
Uložiť Uložené

Jurassic World 3: Dominion bude veľkolepým zakončením ságy. Aspoň to tvrdí akciou a nostalgiou nabitý trailer.

Hollywoodske štúdio Universal Pictures potešilo fanúšikov vôbec prvým trailerom na Jurassic World 3: Dominion. Pôjde o veľkolepý akčný blockbuster, ktorý podľa traileru ukončí ságu o dinosauroch, ktorú v roku 1993 začal legendárny režisér Steven Spielberg s filmom Jurský park. 

Ťažko sa verí tomu, že taká úspešná séria sa skončí. Pravdepodobne si len dá pauzu alebo uzatvorí príbehy doterajších postáv a v budúcnosti budú dinosaury naháňať iných ľudí. Príbeh najnovšej časti sa začne niekoľko mesiacov po skončení druhej časti, keď sa dinosaury ocitli na slobode a začali voľne pobehovať po svete.

Odporúčané
Prečo nie je 2. séria Euphorie až taká úžasná, ako si myslíš? Prečo nie je 2. séria Euphorie až taká úžasná, ako si myslíš? 8. februára 2022, 19:30

Veľa logiky za tým hľadať netreba, no ľudia sa očividne rozhodli, aby sa nekontrolovateľne rozmnožovali. Ako vidíš vo videu, dinosaury sa už dostávajú do obytných zón a začínajú zabíjať ľudí v ich domácnostiach. 

Okrem akcie láka trailer aj na hercov. Samozrejme, vracia sa Chris Pratt a Bryce Dallas Howard ako hrdinovia z predošlých dvoch dielov, no fanúšikov série oveľa viac poteší, že uvidia aj Sama Neilla, Lauru Dern a Jeffa Goldbluma v ich rolách z pôvodnej ságy s názvom Jurský park. 

Réžie a scenára sa chopil Colin Trevorrow, ktorý natočil Jurassic World a napísal scenár dvojky. Premiéra Jurassic World 3: Dominion je naplánovaná na 9. jún 2022.

Domov
Zdieľať
Diskusia