Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
30. januára 2022, 20:18
Čas čítania 0:40
Daniel Mikolášik

Mladého futbalistu Manchestru United obvinila partnerka z fyzického napadnutia. Klub ho po zverejnených videách suspendoval

Mladého futbalistu Manchestru United obvinila partnerka z fyzického napadnutia. Klub ho po zverejnených videách suspendoval
Zdroj: TASR/AP
ŠPORT FUTBAL MANCHESTER UNITED ZNÁSILNENIA A SEXUÁLNE ZLOČINY
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Prípad týkajúci sa Masona Greenwooda už rieši polícia.

20-ročný hráč Manchestru United a anglický futbalový reprezentant Mason Greenwood si zarobil na poriadny problém. Odchovanec akadémie „červených diablov“ má totiž na krku obvinenie z fyzického napadnutia svojej priateľky a modelky Harriet Robson, informuje BBC.

Robson v nedeľu na svojom instagramovom profile zdieľala video, ktoré ju zachytáva s rozbitou spodnou perou a v ktorom ukazuje modriny na rôznych častiach svojho tela. Video však neskôr zo sociálnej siete vymazala. Prípad aktuálne vyšetruje polícia v Manchestri, ktorá tvrdí, že vie o fotkách a videách kolujúcich po internete.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa HARRIET ROBSON (@hasrobson)

Greenwooda v nadväznosti na obvinenia klub Manchester United suspendoval až do odvolania. Neukáže sa ani na zápasoch, ani na tréningoch účastníka anglickej Premier League.

„Sme si vedomí videí a obvinení, ktoré kolujú po sociálnych sieťach. Hráč Mason Greenwood sa nezapojí do tréningu v klube ani nebude hrať zápasy až do ďalšieho rozhodnutia. K udalosti sa nebudeme ďalej vyjadrovať bez overených informácií. Manchester United je proti násiliu akéhokoľvek druhu,“ uviedol klub v oficiálnom vyhlásení.

Mason Greenwood
Zdroj: TASR/AP
Domov
Zdieľať
Diskusia