Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
27. januára 2022, 9:22
Čas čítania 0:56
Martin Adam Pavlík

Attila Végh sa predstaví v najnovšej sérii Let's Dance. Bude obratný rovnako ako v klietke?

Attila Végh sa predstaví v najnovšej sérii Let's Dance. Bude obratný rovnako ako v klietke?
Zdroj: Oktagon MMA
OSOBNOSTI ATTILA VÉGH LET'S DANCE TELEVÍZIA MARKÍZA
Uložiť Uložené

Medzi súťažiacimi budú aj Ján Koleník, moderátor Michal Kovačič či komik Fero Joke. Môžeš sa tešiť aj na herečky Kristínu Svarinskú, Dianu Mórovú a Zuzanu Kubovčíkovú Šebovú.

Obľúbený slovenský MMA zápasník a tréner Attila Végh si zatancuje v najnovšej sérii Let's Dance, ktorú už tradične odvysiela televízia Markíza. Súkromná televízia to oznámila na svojej stránke„Na účinkovanie v Let's Dance sa teším. S tancom nemám žiadne skúsenosti, takže to bude pre mňa úplne nová výzva. Ale idem do toho naplno,“ povedal Végh.

Medzi súťažiacimi majú byť aj herci Ján Koleník a Adam Bardy. Na parkete sa predstaví aj moderátor Michal Kovačič a komik Fero Joke. Známa tanečná šou sa vráti po dlhých piatich rokoch a na obrazovkách si ju budeš môcť pozrieť na jar. Porotcami 7. série budú Tatiana Drexler, Ján Ďurovčík aj Adela Vinczeová, pričom jej manžel Viktor by mal šou moderovať.

Zápas storočia sa konal 9. novembra 2019.
Zápas storočia sa konal 9. novembra 2019. Zdroj: Oktagon MMA


Bývalý šampión americkej bojovej organizácie Bellator je ďalším profi športovcom, ktorý sa v Let's Dance predstaví ako súťažiaci. Iba minulý týždeň sme informovali o tom, že do tanečnej šou sa podarilo televízii Markíza získať aj populárnu tenistku Dominiku Cibulkovú. Ďalšími súťažiacimi budú Aisha z Love Islandu či herečky Kristína Svarinská, Diana Mórová a Zuzana Kubovčíková Šebová.

Ako to pôjde nebojácnemu zápasníkovi, ktorý dokázal knokautovať Karlosa Vémolu v zápase storočia, je otázne. Ak však bude obratný rovnako ako v klietke, je možné, že bude patriť medzi najhorúcejších kandidátov na víťaza. To, že je vo forme, naposledy ukázal na akcii Fight Night Challenge, kde dokázal na body poraziť v boxerskom dueli Čecha Patrika Kincla.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Attila Vegh (@veghattila)



Domov
Zdieľať
Diskusia