Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. januára 2022, 17:15
Čas čítania 0:43
Dominik Vetrák

Herečka Cassie z Euphorie prosila tvorcov, aby odstránili scény, v ktorých bola zbytočne nahá

Herečka Cassie z Euphorie prosila tvorcov, aby odstránili scény, v ktorých bola zbytočne nahá
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY EUPHORIA SYDNEY SWEENEY
Uložiť Uložené

Druhá séria Euphorie so sebou priniesla veľké množstvo nahoty. Niektorým hercom sa zdá, že zbytočne.

Aktuálne beží 2. séria úspešného seriálu Euphoria z prostredia amerických tínedžerov. Jednu z hlavných postáv menom Cassie hrá herečka Sydney Sweeney, ktorú sme v seriáli už viackrát videli celkom nahú. Herečka sa rozprávala s The Independent a prezradila, že tých nahých scén bolo v 2. sérii oveľa viac. 

„Sam Levinson (tvorca a režisér seriálu, pozn. red.) je úžasný. Boli tam scény, keď Cassie nemala tričko a ja som Samovi vravela, že si nemyslím, že je to v daných scénach potrebné. On odpovedal, že je to v poriadku a že to tam nepotrebujeme. Nikdy som nemala pocit, že by ma Sam tlačil do nahej scény či do niečoho, pri čom by som sa cítila nepohodlne. Keď som to nechcela urobiť, nenútil ma.“

Herečka sa už vyzliekala v iných televíznych či filmových projektoch, ale tvrdí, že v mnohých prípadoch sa po tom cítila zle a nekomfortne. Pri Euphorii je to iné a cíti sa úplne inak. 

Odporúčané
Ozark je stále poriadne drsná a temná štúdia o prežití Ozark je stále poriadne drsná a temná štúdia o prežití 24. januára 2022, 13:30

Herečka spomenula aj to, že je na svoju prácu v seriáli hrdá, avšak hnevá ju, že sa o jej herectve a scénach nerozpráva toľko ako o momentoch, keď sa vyzlečie. 

Euphoria
Zdroj: HBO
Domov
Zdieľať
Diskusia