Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
13. januára 2022, 14:20
Čas čítania 0:48
Ema Stanovská

Jason Momoa sa rozvádza s Lisou Bonet. Fanúšikom venovali dojemný odkaz

NEWS JASON MOMOA
Uložiť Uložené

Jeden z „najromantickejších milostných príbehov Hollywoodu“ sa končí.

Herecká dvojica Jason Momoa a Lisa Bonet včera na Instagrame oznámila, že sa po štyroch rokoch manželstva a 16 rokoch vzťahu rozvádza. Portál CNN ich vzťah označil za „jeden z najromantickejších milostných príbehov Hollywoodu“, ktorý sa končí. 

V príspevku na Instagrame Momoa napísal, že všetci pocítili „zmeny týchto transformačných čias“ a ich rodina nie je výnimkou. Vraví, že o rozvode informuje nie preto, že je to zaujímavé, ale aby mohli v živote konať „dôstojne a čestne“.

„Láska medzi nami dvomi pokračuje a vyvíja sa spôsobmi, ktoré chceme spoznávať a prežívať,“ napísal v takmer „básnickom“ vyznaní. „Navzájom sa oslobodzujeme, aby sme mohli byť takými, akými sa učíme byť... Naša neochvejná oddanosť k tomuto posvätnému životu a naše deti.“

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Jason Momoa (@prideofgypsies)

Dvojica sa stretla v jazzovom klube v roku 2005, teda ešte predtým, ako sa Momoa preslávil rolou Khala Droga v Game of Thrones. Momoa však Lisu Bonet poznal ešte z kultového sitkomu Šou Billa Cosbyho, kde stvárnila postavu Denise Huxtable. Vraj mu padla do oka ešte ako 8-ročnému chlapcovi. Bonet v roku 2018 pre magazín Porter povedala, že keď sa stretli, bola to láska na prvý pohľad.

Momoa sa preslávil seriálom The Game of Thrones a filmovou postavou Aquamana. Hral aj v Pobrežnej hliadke.

Domov
Zdieľať
Diskusia