Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. januára 2022 o 11:06
Čas čítania 0:40
Adam Novosad

Španielski policajti rozpustili silvestrovské sexuálne orgie, na ktorých si užívalo vyše 50 ľudí. Niekto nechtiac zaklopal susedom

Španielski policajti rozpustili silvestrovské sexuálne orgie, na ktorých si užívalo vyše 50 ľudí. Niekto nechtiac zaklopal susedom
Zdroj: Wikimedia Commons/Vyacheslav Argenberg/na voľné použitie
NEWS KORONAVÍRUS SEXUALITA
Uložiť Uložené

Skupina ľudí sa pri španielskej Barcelone rozhodla osláviť príchod nového roka vo veľkom štýle.

Napriek prebiehajúcej pandémii a rekordným počtom nových prípadov spôsobených variantom omikron sa skupina ľudí neďaleko španielskej Barcelony rozhodla osláviť Silvester sexuálnymi orgiami, ktoré porušili platné koronavírusové opatrenia, informuje Daily Mail.

Polícia musela zakročiť a sex párty rozpustiť po tom, čo časť účastníkov nechtiac zaklopala na nesprávne dvere a prekvapila susedov, ktorí kontaktovali mužov zákona. Na susedove dvere zaklopali dvaja ľudia so slovami, že prišli na párty, lenže zaskočený obyvateľ budovy nerozumel, o akej sex párty je reč.

V nehnuteľnosti v meste Llica d’Amunt policajti našli viac ako 50 účastníkov sexuálnych orgií, aj keď sa podľa vládnych nariadení mohlo na Silvestra stretnúť maximálne 10 osôb. Španielsky región Katalánsko ponechalo v platnosti aj nočný zákaz vychádzania od jednej do šiestej rána.

Divoký silvestrovský večierok vraj zorganizovala skupina Američanov, ktorí sa rozhodli príchod nového roka osláviť orgiami aj s najatými prostitútkami. O konaní večierka dokonca vedel aj samotný majiteľ budovy. Na prízemí obydlia sa podľa polície zabávala skupina ľudí, zatiaľ čo na poschodí prebiehali samotné orgie. Účastníkom teraz hrozia pokuty za porušenie opatrení.

Domov
Zdieľať
Diskusia