Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. januára 2022, 8:28
Čas čítania 0:29
Ivan Koribanič

V bratislavských uliciach to počas silvestrovskej noci žilo aj napriek zákazu vychádzania. Zasahovať musela aj polícia

V bratislavských uliciach to počas silvestrovskej noci žilo aj napriek zákazu vychádzania. Zasahovať musela aj polícia
Zdroj: TASR/Dano Veselský
ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA KORONAVÍRUS NOVÝ ROK SILVESTER
Uložiť Uložené

Napríklad v okolí Starého mosta ľudia zapaľovali ohňostroje, ktoré mesto pre pandémiu zrušilo.

Novoročné oslavy a ohňostroje organizované mestom Bratislava boli zrušené. Ľudia si aj napriek tomu v uliciach hlavného mesta spravili vlastný program, píšu TV noviny.

Počas silvestrovskej noci platil bez výnimky zákaz vychádzania. Polícia preto vykonávala kontroly dodržiavania opatrení.

V bratislavskom centre sa pred 22.00 h našli skupiny Slovákov, ale aj zahraničných turistov. Tí na lavičkách popíjali alkohol. Polícia ich preto stotožnila a nahlásila úradu verejného zdravotníctva. Ide totiž o porušenie zákazu vychádzania. Ten bol v platnosti od 20.00 do 5.00 h.

V rámci Bratislavy pritom nešlo o jediné nedovolené zhromažďovanie. V ďalších častiach však policajti narazili iba na malé skupinky ľudí.

Pretože mesto neorganizovalo novoročný ohňostroj, množstvo obyvateľov Bratislavy si ho spravilo po svojom. Niektoré bolo vidno napríklad zo Starého mosta, kde sa takisto združovali malé skupinky ľudí.

Domov
Zdieľať
Diskusia