Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. decembra 2021, 14:14
Čas čítania 0:55
Ivan Koribanič

UEFA zverejnila hlasovanie o najlepší moment v histórii Ligy majstrov. Vyhrať môžeš lístky na finálový zápas

UEFA zverejnila hlasovanie o najlepší moment v histórii Ligy majstrov. Vyhrať môžeš lístky na finálový zápas
Zdroj: TASR/AP
ŠPORT FUTBAL LIGA MAJSTROV
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

V súťaži sú zahrnuté napríklad tie najlepšie zákroky v modernej histórii Ligy majstrov.

UEFA oslavuje 30. výročie vzniku Ligy majstrov. Predchodcom Ligy majstrov bol Pohár majstrov európskych krajín, ktorý sa prvýkrát hral v sezóne 1955/56. Od roku 1992 funguje tento turnaj práve pod názvom Liga majstrov. 

Pri tejto príležitosti UEFA pripravila súťaž. V rámci nej vybrala 8 kategórií, napríklad najkrajšia asistencia, gól či najlepší návrat do zápasu. Aktuálnou kategóriou sú najlepšie brankárske zákroky. V rámci nej vybrala UEFA 6 najlepších zákrokov brankárov.

Úlohou fanúšikov je spomedzi nich vybrať prostredníctvom hlasovania najlepšie dva. Tie postúpia do vyraďovacej fázy. Do nej sa dostanú vždy dva najlepšie momenty z danej kategórie. Tie budú medzi sebou ďalej súťažiť. Celkový víťaz bude ocenený ako najlepší moment v histórii Ligy majstrov UEFA.

Európska futbalová asociácia myslela aj na fanúšikov, ktorí sa zúčastnia na hlasovaní. V rámci kategórie brankárskych zákrokov môžeš vyhrať podpísané brankárske rukavice. Tie podpíše ruský brankár chytajúci za Zenit Petrohrad Stanislav Kricjuk. 

Hlavnou výhrou je pár vstupeniek na finálový zápas Ligy majstrov. Futbalisti ho odohrajú 28. mája v Petrohrade v Gazprom Aréne. Okrem toho ti UEFA uhradí aj ubytovanie a letenku. Na zvýšenie šancí organizátori hlasovania odporúčajú hlasovať vo viacerých kategóriách. Ďalšou cenou je 30 oficiálnych zápasových lôpt, s ktorými hrajú v aktuálnom ročníku Ligy majstrov. Hlasovať môžeš tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia