Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. decembra 2021 o 16:53
Čas čítania 0:31
Adam Novosad

Od piatka môžeš ísť k barberovi, na masáž aj manikúru. Nové opatrenia opäť sprístupnia všetky typy starostlivosti o telo

NEWS KORONAVÍRUS
Uložiť Uložené

Krátko pred Vianocami si budeš môcť dopriať komplexnú starostlivosť o svoje telo.

Od najbližšieho piatka si budeš môcť vychutnať masáž, ale aj manikúru, pedikúru či nový zostrih vlasov od kaderníčky alebo barbera, informovali TV Noviny.

Od 17. decembra začnú platiť nové, miernejšie opatrenia, ktoré umožnia otvoriť všetkým prevádzkam starostlivosti o ľudské telo. Na využitie týchto služieb sa však budeš musieť preukázať očkovaním alebo tým, že si covid prekonal.

barber
Zdroj: Pixabay/Orna W

Na minulotýždňovej tlačovej konferencii upozorňoval minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský, že štát vopred špecifikuje, ktoré konkrétne prevádzky z kategórie starostlivosti o ľudské telo budú môcť otvoriť, ale tento plán neprešiel cez utorkové rokovanie vlády. 

V novej vyhláške, ktorú pripravuje úrad verejného zdravotníctva, nebudú vymenované konkrétne prevádzky, a tak bude môcť od piatka 17. decembra otvoriť každý podnikateľ, aj drobné prevádzky. Starostlivosť o ľudské telo im však ako predmet činnosti podnikania musel predtým schváliť príslušný regionálny úrad verejného zdravotníctva.

Domov
Zdieľať
Diskusia