Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. decembra 2021, 21:52
Čas čítania 0:54
Ema Stanovská

Víťazom šou Pečie celé Slovensko sa stal Miňo Macula. Televízia už pripravuje druhú sériu

NEWS TELEVÍZNE ŠOU
Uložiť Uložené

Víťaz je jediný muž z finalistov.

V poslednej časti cukrárskej šou RTVS Pečie celé Slovensko sa stretli traja finalisti: Alena Sabolová, Miňo Macula a Lucia Piterka. Všetci museli ukázať svoje schopnosti v osobnej, kreatívnej a technickej výzve. Súťaž napokon vyhral jediný muž Miňo Macula.

Osobná výzva finálového kola spočívala v príprave troch druhov kanapiek, v technickej výzve museli traja finalisti pripraviť dobošove rezy. Kreatívna výzva preverila ich schopnosti v pečení trojposchodových tort inšpirovaných umením. V poslednej časti ich prišli podporiť ostatní finalisti šou aj ich príbuzní a priatelia. O víťazovi rozhodla dvojica porotkýň Petra Tóthová a Jozefína Zaukolcová.

pecie cele slovensko
Zdroj: RTVS

Víťaz Miňo Macula vyštudoval hotelovú akadémiu, absolvoval aj barmanský kurz, no jeho najväčšou vášňou je pečenie. Je samouk a základy získal od svojej babičky a mamy. Jeho snom je otvorenie cukrárskej výroby s kaviarňou.

Pripravuje sa druhá séria

Finále nebolo náročné len pre zostávajúcich troch finalistov, ale aj pre jedného z moderátorov Juraja Baču, píše portál Topky. Moderátorovi prišlo náhle zle a natáčanie sa teda muselo na chvíľu prerušiť. Pomohli mu privolaní zdravotníci a po chvíli mdloby ustúpili. Veľké finále tak úspešne odmoderovali až do úplného konca obaja moderátori.

pecie cele slovensko
Zdroj: RTVS

Pečie celé Slovensko je slovenská verzia britskej relácie The Great British Bake Off. Zábavnú reality šou vysielala RTVS na Jednotke od 10. októbra 2021. Moderátormi relácie boli Juraj Bača a Milan Zimnýkoval. Šou získala úspech v Česku, USA, Kanade, Austrálii či Brazílii. RTVS momentálne pripravuje druhú sériu.

Domov
Zdieľať
Diskusia