Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. decembra 2021, 19:04
Čas čítania 0:48
Daniel Mikolášik

Internet sa zabáva na predraženom adventnom kalendári od Chanel. Stojí 700 € a nájdeš v ňom nálepky či kľúčenku

Internet sa zabáva na predraženom adventnom kalendári od Chanel. Stojí 700 € a nájdeš v ňom nálepky či kľúčenku
Zdroj: Unsplash/Laura Chouette/volně k užití
MÓDA CHANEL
Uložiť Uložené

Značka si účtuje vyše 700 eur za kalendár s reklamnými predmetmi a vzorkami.

Adventný kalendár od luxusného módneho domu Chanel spôsobil na internete zmiešané dojmy. Mnohí ľudia sa totiž na sociálnych sieťach zabávajú a kritizujú, že je predražený a sú v ňom chabé darčeky.

Upozornila na to aj tiktokerka Elise Harmonová, ktorá vo svojom videu otvorila všetkých 24 okienok veľkého bieleho adventného kalendára v tvare ikonického parfumu Chanel N°5, ktorý firma predáva za 825 dolárov (približne 730 eur). 

@eliseharmon

Worth the hype? Probably not but it is pretty

♬ It's Beginning to Look a Lot like Christmas - Michael Bublé

Po jeho rozbalení zistila, že namiesto luxusných darčekov sa v ňom nachádzajú viaceré „obyčajné“ predmety ako nálepky, kľúčenka, odznaky, prívesky, malé vzorky parfumov a rúžov či obyčajná plátenná taštička proti prachu s logom Chanel. V okienku s číslom 17 dokonca našla plastové viečko od fľašky či reklamné predmety, ktoré zákazníci dostávajú zadarmo k nákupu.

Jej odhaľujúce video má už takmer 14 miliónov videní a v ďalšom videu tvrdí, že oficiálny účet Chanel ju zablokoval. K tiktokerke sa pridali aj ďalší použivatelia, ktorí po rozbalení predraženého adventného kalendára len neveriacky krútia hlavou.

Odporúčané
Obuv z týždňov módy bola v znamení futbalových haloviek Gucci, futuristických tenisiek Givenchy a extravagancie Versace Obuv z týždňov módy bola v znamení futbalových haloviek Gucci, futuristických tenisiek Givenchy a extravagancie Versace 13. marca 2022, 10:30

Značka sa k veci zatiaľ nijako nevyjadrila, no pravdou zostáva, že obsah kalendára, hoci sa môže zdať komický, exaktne opisuje v informáciách o výrobku na svojom webe.

Domov
Zdieľať
Diskusia