Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. decembra 2021, 7:49
Čas čítania 0:34
Jakub Paulík

Adele sa porovnáva s Voldemortom. Vysvetľuje, kedy sa na neho podobá

Adele sa porovnáva s Voldemortom. Vysvetľuje, kedy sa na neho podobá
Zdroj: Getty Images/Gareth Cattermole
ZAUJÍMAVOSTI ADELE
Uložiť Uložené

Speváčka si vystrelila zo svojho výzoru a prirovnala sa k tomu, koho meno sa nevyslovuje.

Mejkap dokáže robiť s človekom divy natoľko, že vyzerá ako niekto úplne iný. Speváčka Adele napríklad tvrdí, že bez zafarbeného obočia sa podobá na Voldemorta z čarodejníckej ságy Harry Potter, uvádza Insider.

V novej časti pre youtubový kanál NikkieTutorials objasnila, že jej obočie je príliš bledé a blond, o čom sa presvedčila vďaka jednej momentke, keď ju fotograf odfotil v aute. Niektorí fanúšikovia s prirovnaním speváčky súhlasili, iní nevideli absolútne žiadnu podobu, no väčšina sa na humornej poznámke Adele dobre pobavila.

Speváčka v priebehu novembra vydala svoj nový album 30, ktorý obsahuje 12 piesní. Štvrtý sólový album sa u fanúšikov stretol s veľkým úspechom a počtom predaných kópií len za týždeň dosiahol 850-tisíc.

V textoch skladieb sa okrem iného zamerala na ťažký rozvod, materstvo, ale aj popôrodné depresie. „Stratila som časti seba, ktoré nikdy nezískam späť,“ povedala v rozhovore pre The Face o svojich psychických ťažkostiach.

Domov
Zdieľať
Diskusia