Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. decembra 2021, 16:50
Čas čítania 0:37
Martin Adam Pavlík

Vémola verzus Marpo sa oficiálne odkladá na máj 2022. Ak nebudem schopný nastúpiť vtedy, tak už nenastúpim nikdy, tvrdí Terminátor

Vémola verzus Marpo sa oficiálne odkladá na máj 2022. Ak nebudem schopný nastúpiť vtedy, tak už nenastúpim nikdy, tvrdí Terminátor
Zdroj: OKTAGON MMA
ZAUJÍMAVOSTI BOX KARLOS VÉMOLA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Stretnú sa predsa len budúci rok zoči-voči v ringu?

Bolo to vo vzduchu, no teraz je to konečne potvrdené čierne na bielom. Promotér a spolumajiteľ organizácie Oktagon MMA Ondřej Novotný vo svojom pravidelnom podcaste MMA letem světem vo štvrtok oznámil, že boxerský duel Karlos Vémola verzus Marpo sa opäť presúva a je po novom naplánovaný na 21. mája 2022.

Prezradil zároveň, ako na to reagoval český Terminátor, ktorý sa momentálne lieči zo zranenia ramena. „Karlos mi povedal: ,Ak nebudem schopný nastúpiť v tomto dátume, tak už nenastúpim nikdy. Takže to tam daj a ja tam budem, aj keby som nemal ani jednu ruku.‘ Takže to tam dávame a Karlos tam bude,“ povedal Novotný.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA (@oktagonmma)



Len minulý mesiac český raper Marpo v rozhovore pre I Am Fighter vyjadril frustráciu z toho, že sa zápas s Vémolom stále odkladá a kvôli príprave si dal pauzu s hudbou. Naďalej však verí, že sa s legendou MMA stretne zoči-voči a vyhrá.

Domov
Zdieľať
Diskusia