Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. novembra 2021, 11:34
Čas čítania 0:38
Viktor Kniš

Zdravotníci dostanú na vianočných trhoch na Tyršáku v Bratislave punč zadarmo

NEWS ZDRAVOTNÍCTVO
Uložiť Uložené

Ak si zdravotníci nájdu čas, môžu prísť na Tyršák oddýchnuť si pri teplom punči.

Slovenským zdravotníkom ponúka bratislavský Tyršák šálku horúceho punču zadarmo. Stačí, ak sa preukážu zamestnaneckým preukazom. Organizátori ikonických vianočných trhov v Bratislave sa takto chcú lekárom a ďalšiemu zdravotníckemu personálu poďakovať za pracovné nasadenie počas tretej vlny pandémie. 

„Ak pracujete ako zdravotník a čas vám dovolí zastaviť sa u nás, radi vám ponúkneme punč na náš účet. Stačí, ak sa pri vstupe do areálu preukážete zamestnaneckým preukazom, a hneď máte od nás kupón na jeden punč do ruky,“ píšu organizátori na oficiálnom instagramovom profile.

V nemocniciach je momentálne viac ako 3-tisíc pacientov, denne zomierajú na pľúcnu formu covidu-19 desiatky z nich. Nemocnice už nemajú dostatok lôžok ani odborného personálu, často musia ťahať veľmi dlhé nadčasy a aj napriek tomu musia vyberať, komu ešte pomôžu a komu už nie. Odkladajú aj plánované operácie. 

Na Tyršák je momentálne vstup podľa nového covid automatu povolený len zaočkovaným alebo tým, ktorí koronavírus počas posledných 180 dní prekonali.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Tyršák (@tyrsak.sk)

Domov
Zdieľať
Diskusia