Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. novembra 2021, 19:38
Čas čítania 2:14
Richard Balog

Majú domáci raperi, modelky či influencerky vycibrený vkus? Nobodylisten, Petra Macková či Pil C sú dôkazom toho, že áno

Majú domáci raperi, modelky či influencerky vycibrený vkus? Nobodylisten, Petra Macková či Pil C sú dôkazom toho, že áno
Zdroj: Instagram/@pil_c, @pepamack
MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY
Uložiť Uložené

12 jesenných outfitov, v ktorých možno nájdeš inšpiráciu aj ty.

Časy, keď bola móda pre väčšinu domácich známych tvárí tabu, sú našťastie už len minulosťou. Presvedčiť sa o tom budeš môcť aj v nasledujúcich riadkoch prostredníctvom série jesenných outfitov v podaní rapovej smotánky či atraktívnych modeliek a influenceriek. Takto sa obliekli v uplynulom období ľudia, ktorých do veľkej miery živí výzor a imidž.

Odporúčané
10 parfumov do chladného počasia, s ktorými budeš vyčnievať z davu 10 parfumov do chladného počasia, s ktorými budeš vyčnievať z davu 17. novembra 2021, 18:00

Úvod dnešného výberu outfitov otvára Michal Yaksha Novotný, ktorý sa v tomto outfite objavil na stránkach českého vydania magazínu Esquire. Zo svojho šatníka vytiahol teplákovú súpravu značky Spider, ktorú založil raper Young Thug. Výsledný vzhľad následne doplnil o tenisky Adidas Originals x BAPE® a hodinky Rolex Oyster Perpetual Datejust.  

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by YAK.SHA (@yak.sha)

Separ naplno podľahol čaru high-endovej módy a dôkazom je aj outfit vyskladaný z kúskov značiek Fendi, Vetements, Gucci či Off-White™. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by 𝙎𝙀𝙋𝘼𝙍 (@separ__dms)

Láskou k luxusnej móde sa nikdy netajil ani Rytmus, ktorý vo videoklipe ku skladbe Cheers s Viktorom Sheenom vytiahol sako s monogramom z dielní módneho domu Balmain a, ako už býva zvykom, aj diamantové šperky.  

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @rytmusking

Pri outfitoch slovenských raperov ešte chvíľu zostaneme. Pil C tentoraz zabodoval v čistočiernej kombinácii kúskov od značky Formy Studio, ktoré doplnil o limitované tenisky Adidas Yeezy 500. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by PIL C (@pil_c)

Českú rapovú elitu v dnešnom článku zastupuje len Nik Tendo zahalený do dlhého čierneho kabáta s batikovaným efektom spod rúk návrhára Jana Černého.  

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nik Tendo (@goldcigo)

V takmer identickom kabáte od Jana Černého sa predstavil aj dídžej a producent Nobodylisten. Urobil tak počas fotenia pre obchod Footshop, pričom výsledný outfit doplnil o tenisky Nike Air Force 1 v strednej verzii.  

Ženskú sekciu outfitov v podaní domácich známych tvárí otvára Monika Marešová v kúskoch, na ktorých autorsky spolupracovala so značkou Chappe. Konkrétne ide o nohavicový kostým v čiernej farbe. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Monika Marešová (@monikamaresova)

Modelka Daniela Peštová patrí medzi najštýlovejšie ženy v našich končinách. Tentoraz si naše srdcia získala sofistikovaným outfitom v jesenných farebných tónoch. Vrchný aj spodný diel je prácou českej návrhárky Ivany Mentlovej.  

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Daniela Pestova (@daniela_pestova)

Svetlé outfity máme spojené predovšetkým s letnými mesiacmi, avšak moderátorka Zorka Hejdová nás presvedčila, že čistobielu kombináciu môžeš vytiahnuť aj v priebehu jesenného či zimného obdobia. Bunda je značky The Frankie Shop, nohavice The Bazilika a tenisky Celine. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Zorka Hejdová✨ (@zorkahejdova)

Ak ti už teraz chýba leto, spríjemni si deň aspoň pohľadom na prímorský outfit od Michaely Kocianovej v bielom tričku a voľných nohaviciach.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Michaela Kocianova (@michaelakocianova)

O jeden z najlepších jesenných outfitov v podaní domácich známych tvárí sa tento rok postarala Maria Dušička. Modelka a manželka Majka Spirita stavila na kombináciu kabáta značky Farah x Michaela K. s teniskami New Balance, kabelkou Hermes a so šiltovkou od Ruslana Baginského. Výsledok je skvelý. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Maria Dušička (@maria.dusicka)

Záver článku si pre seba uchmatla influencerka Petra Macková zahalená do kúskov zo spolupráce značiek Gucci a Balenciaga. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Petra (@pepamack)

Domov
Zdieľať
Diskusia