Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2021, 21:54
Čas čítania 2:05
Martin Adam Pavlík

Kvôli príprave na zápas s Vémolom som zrušil všetky koncerty, vraví Marpo. Ich stret v ringu sa stále vzďaľuje

Kvôli príprave na zápas s Vémolom som zrušil všetky koncerty, vraví Marpo. Ich stret v ringu sa stále vzďaľuje
Zdroj: OKTAGON MMA
ZAUJÍMAVOSTI DANIELA NÍZLOVÁ KARLOS VÉMOLA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Čo prezradil o Vémolovom zranení český raper?

Len tento mesiac sme informovali, že Karlos Terminátor Vémola pre pretrvávajúce zranenie ramena nenastúpi do titulového zápasu v Oktagone proti Pirátovi. Ohrozil sa tým však aj boxerský zápas s českým raperom Marpom, ktorý bol naplánovaný na 26. februára 2022.

Marpo v rozhovore pre I Am Fighter vyjadril frustráciu z toho, že sa zápas s Vémolom stále odkladá a kvôli príprave si dal pauzu, pokiaľ ide o hudbu. Naďalej však verí, že sa s legendou MMA stretne zoči-voči a vyhrá. 

„Je to dosť na ho*no, čo si budeme rozprávať. Zrušil som všetky koncerty, aby som sa mohol sústrediť na prípravu na Karlosa. Keď som sa pred troma rokmi chystal na Rytmusa, tak sme popritom aj hrali, čo bolo dosť náročné… Keď trénuješ od nedele do piatka, potom máš v sobotu koncert, po akcii šoféruješ o siedmej ráno dodávku z Ostravy domov, tak si potom úplne zničený, až do stredy ma to vždy totálne rozbilo,“ prezradil raper.

marpo hillbilly
Zdroj: Universal

„Preto som sa teraz rozhodol, že sa budem venovať hlavne tréningu, zrušil som koncerty a zápas stále nikde. Ak by sa to malo takto rušiť rok alebo dva, tak to ako úplne nejde, no príprava niečo stojí, človek si to nejako v hlave nastaví. Ja chcem vyhrať, verím v to, nie že by ma to zlomilo, ale skôr ma to poriadne vždy naštve, že mesiac drieš a potom sa to zase posunie. Potom znova a znova. Hlavne na hlavu je to veľmi náročné,“ povedal tiež Marpo.

Domov
Zdieľať
Diskusia