Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2021, 14:35
Čas čítania 0:41
Jakub Paulík

VIDEO: Minister Naď sa vysmial „dezolátovi roka“. Odkázal mu, že Slovensko postaví vesmírnu stanicu

ZAUJÍMAVOSTI JAROSLAV NAĎ
Uložiť Uložené

Jeden z protestujúcich prišiel s nie veľmi uveriteľnou teóriou.

Minister obrany Jaroslav Naď sa na svojom Facebooku zabáva na mužovi na pódiu počas protestov. Ten tvrdí, že Slovensko plánuje kúpiť lietadlovú loď a zaparkuje ju v USA, za čo vraj bude treba zaplatiť Američanom aj „parkovné“. 

„Bude nás to stáť niekoľko miliárd, čo zadlžíme nielen naše deti, ale aj našich vnukov a pravnukov,“ povedal muž na videu. Tento pán vystupujúci na proteste za svoje výroky získal od ministra ocenenie „dezolát roka“. 

„Ja už fakt neviem, čo mám na to povedať. Hádam iba to, že prajem všetkým pevné zdravie a bez akejkoľvek irónie niektorým najmä to duševné,“ napísal na sociálnej sieti.

Naď s humorom tvrdí, že ihneď po nákupe lietadlovej lode na Slovensku postavíme aj vesmírnu stanicu. V komentároch pod príspevkom následne svojich sledovateľov vyzval, aby hlasovali, či ju postavíme na Šírave alebo na Mare. Podľa počtu emotikonov zatiaľ vyhráva Liptovská Mara.

Včerajšie protesty v Bratislave však vôbec neboli také veselé ako príspevok ministra obrany. Počas demonštrácií jeden z vandalov zranil dvojicu príslušníkov Policajného zboru. Policajti museli počas akcie zadržať dokopy 11 osôb.

Jaroslav Naď
Zdroj: Facebook/Jaroslav Naď
Domov
Zdieľať
Diskusia