Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. novembra 2021 o 6:49
Čas čítania 0:29
Ema Stanovská TASR

Traktorista v Humennom odpojil od internetu desiatky odberných miest. Spôsobil tým škodu vo výške 8 200 eur

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Obvinený muž je stíhaný na slobode.

Vodič traktora narazil počas výkonu svojho zamestnania do prevádzkového optického distribučného bodu. Poškodením zariadenia odpojil od prevádzky internetu a televízie 36 odberných miest.

Traktorista upravoval trávnaté porasty a očividne si nevšimol prekážku v ceste. Stalo sa tak ešte v júni tohto roku v Humennom na Třebičskej ulici. Informovala o tom polícia Prešovského kraja vo facebookovom príspevku.

„Vyšetrovanie okolnosti prípadu preukázalo, že chyby sa dopustil vodič traktora. Na zadnej časti traktora mal pripevnený mulčovač, ktorým pri úprave trávnatých porastov z dôvodu nepozornosti pri cúvaní narazil do optického distribučného bodu,“ priblížila polícia. Distribučná spoločnosť škodu vyčíslila na viac ako 8 200 eur.

Na základe vykonaného vyšetrovania polícia obvinila neznámeho vodiča z trestného činu poškodzovania a ohrozovania prevádzky všeobecne prospešného zariadenia. Obvinený muž je stíhaný na slobode.

Domov
Zdieľať
Diskusia