Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
11. novembra 2021, 7:05
Čas čítania 0:34
Jakub Paulík

Nevestinec vo Viedni láka na očkovanie svojimi dievčatami. Za jednu dávku ponúkajú 30 minút s vybranou pracovníčkou

Nevestinec vo Viedni láka na očkovanie svojimi dievčatami. Za jednu dávku ponúkajú 30 minút s vybranou pracovníčkou
Zdroj: Fun Palast/propagační materiál/volně k užití
ZAUJÍMAVOSTI VIEDEŇ
Uložiť Uložené

Po očkovaní dostanú ľudia od nevestinca voucher.

Viedenský nevestinec zvolil pozoruhodnú taktiku, akou motivovať ľudí k očkovaniu proti ochoreniu covid-19. Za jednu dávku očkovania ponúkajú voucher na 30 minút strávených v spoločnosti s vybranou pracovníčkou. 

Nočný klub Fun Palast týmto krokom podporuje zvýšenie zaočkovanosti, ale tiež počet zákazníkov, ktorý im počas pandémie klesol, uvádza news.sky.

Rakúsko patrí v súčasnosti medzi priemerne zaočkované krajiny v rámci EÚ. Vakcináciu u nich prijalo zhruba 64 % obyvateľov, čo je o takmer 20 percentuálnych bodov viac ako na Slovensku.

Odporúčané
Vraždiace sestry nútili dievčatá k prostitúcii. Zakazovali im však orálny sex, ktorý považovali za hriešny Vraždiace sestry nútili dievčatá k prostitúcii. Zakazovali im však orálny sex, ktorý považovali za hriešny 9. septembra 2021, 9:30

U našich západných susedov nedávno zaznamenali denný prírastok prípadov v počte 9 943 nakazených, ktorý prekonal rekord z novembra 2020, keď zaevidovali 9 586 prípadov. Slovenský rekord sme pokorili dnes, keď pribudlo 7 055 pozitívnych testov.

V Rakúsku, ktoré má takmer 9 miliónov obyvateľov, zomrelo od začiatku pandémie na covid-19 doteraz 11 554 ľudí. Slovensko s približne 5,5 milióna obyvateľov však pre koronavírus pochovalo už 13 367 ľudí. 

Domov
Zdieľať
Diskusia