Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2021, 14:03
Čas čítania 1:09
Adam Novosad

Will Smith vysvetlil, ako žije s manželkou Jadou v otvorenom sexuálnom vzťahu. Naším cieľom nie je sex, manželstvo nie je väznica

NEWS WILL SMITH
Uložiť Uložené

Herec otvorene zaspomínal na prvé mesiace vzájomného vzťahu, ale aj duševnú cestu, ktorou si prešli.

Will Smith sa v uplynulých týždňoch rozrozprával o najťažších momentoch svojho života, medzi ktoré najnovšie zaradil aj oslavu 40. narodenín svojej manželky Jady Smith. V šou The Oprah Conversation na Apple TV+ známej moderátorke prezradil, ako sa vzťah s manželkou vyvinul od momentu, keď začali v roku 1995 randiť, uvádza ETOnline.

V knihe memoárov Smith napísal, že v úvodnej fáze vzťahu popíjali alkohol a spávali spolu viackrát denne celé štyri mesiace. Postupom času sa však idylická fáza skončila a dvojica musela čeliť realite.

Obaja sa rozhodli budovať manželstvo netradičným štýlom – namiesto „manželského väzenia“ si vybrali cestu upevňovania priateľstva, vďaka čomu si podľa Smitha dodnes dokážu sadnúť a rozprávať sa pokojne aj štyri hodiny v kuse.

Jada a Will Smith na premiére filmu Aladin.
Jada a Will Smith na premiére filmu Aladin. Zdroj: Getty Images/Kevin Winter

Aj keď sa pred rokmi povrávalo, že sa dvojica rozišla, podľa herca to bolo inak. „Nikdy sme sa oficiálne nerozišli. Uvedomili sme si, že to bola len ilúzia, že dokážeme spraviť jeden druhého šťastným. Dohodli sme sa, že ona sa musí spraviť šťastnou sama a ja musím spraviť šťastným seba, aby sme sa potom vrátili do vzťahu šťastní namiesto trvania na tom, aby ten druhý človek zaplnil náš prázdny pohár,“ vysvetlil herec v šou.

Domov
Zdieľať
Diskusia