Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. októbra 2021, 14:05
Čas čítania 1:16
Dominik Vetrák

Cowboy Bebop dostal prvý trailer. Priprav sa na štýlovú akciu vo vesmíre, aká tu ešte nebola

Cowboy Bebop dostal prvý trailer. Priprav sa na štýlovú akciu vo vesmíre, aká tu ešte nebola
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY COWBOY BEBOP
Uložiť Uložené

Cowboy Bebop premiéruje na Netflixe už 19. novembra.

Cowboy Bebop je kultové anime od režiséra Shinichira Watanabeho, ktoré milujú fanúšikovia po celom svete. Vyšla len jedna séria s 26 epizódami a odvtedy stále dúfame, že univerzum plné fascinujúcich príbehov a postáv sa nejakým spôsobom rozšíri. 

Dej sa zameriava na partiu lovcov odmien na vesmírnej lodi Bebop. Sú nimi parťáci Jet a Spike, ku ktorým sa pridá nespoľahlivá Faye a nakoniec aj pes Ein a hackerský génius v podobe dievčaťa Ed.

V hranom seriáli hrá Jeta Blacka herec Mustafa Shakir a Daniella Pineda hrá Faye Valentine. Spika Spiegela si zahral John Cho. Ten prezradil, že roly sa obával, keďže v anime má Spike okolo 27, zatiaľ čo John Cho má už 49 rokov.

Odporúčané
November je na Netflixe najsilnejší mesiac v histórii. Uvidíš Red Notice, Cowboy Bebop, Narcos, Tiger King a možno nové Squid Game November je na Netflixe najsilnejší mesiac v histórii. Uvidíš Red Notice, Cowboy Bebop, Narcos, Tiger King a možno nové Squid Game 26. októbra 2021, 19:30

V hranom stvárnení zrejme neuvidíme Ed, čo je veľké sklamanie, ale azda na to bude aj nejaké príbehové vysvetlenie. Nemá ísť o obyčajný hraný remake, ale skôr o rozšírenie tohto sveta. Niektoré epizódy zreplikujú dej a scény z anime, iné sa zase vydajú do originálnych príbehov.

Režisér anime Watanabe poslúžil ako konzultant, pričom o soundtrack sa postarala Yoko Kanno, ktorý nahral hudbu aj pre anime. A ak máš chuť na japonské znenie, poteší ťa správa, že seriál nahovoria rovnakí herci s rovnakými hlasmi ako v anime spred viac ako 20 rokov. 

Každá epizóda anime bola iná a niečím zaujímavá. Ponúkala nadčasové myšlienky a zobrazenie ľudstva, vtipne predpovedala budúce technológie a spoliehala sa hlavne na dobre napísané a komplexné postavy. Niektoré príbehy začali byť v neskorších epizódach fascinujúce a emotívne, takže dúfame, že seriálu od Netflixu sa podarí zachytiť túto atmosféru.

Podľa trailera môžeme povedať, že minimálne akcia a štylizácia sa budú niesť na anime vlne, čo nás teší. Ak sa chceš o genialite tohto diela presvedčiť sám, na Netflixe je k dispozícii všetkých 26 častí pôvodného seriálu. Hraná verzia vyjde už 19. novembra.

Anime sa pýši aj skvelou úvodnou znelkou. Seriál ju perfektne skopíroval a ako promo využil aj druhé, vynikajúco nastrihané video. Pokochaj sa obidvomi nižšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia