Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. októbra 2021, 21:07
Čas čítania 1:42
Dominik Vetrák

Bude mať Duna pokračovanie? Šéfka štúdia Warner Bros. jasne povedala, či sa máme na čo tešiť

Bude mať Duna pokračovanie? Šéfka štúdia Warner Bros. jasne povedala, či sa máme na čo tešiť
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY DUNA
Uložiť Uložené

CEO štúdia Warner porozprávala o Dune 2, ďalšom filme po Matrixe 4 či budúcnosti sveta Sopranos.

Ann Sarnoff je šéfkou štúdia Warner Bros. zodpovedného za Dunu. Sarnoff poskytla rozhovor pre Deadline, v ktorom naznačuje budúcnosť Duny a ďalších značiek štúdia, ako Matrix či Sopranos. 

„Budeme robiť pokračovanie Duny? Ak si pozriete film a uvidíte jeho koniec, myslím, že máte jasnú odpoveď.“ Zdá sa, že Warner Bros. si je pokračovaním isté aj napriek tomu, že sa snímka ešte len dostáva do kín po celom svete a nevedno, nakoľko bude úspešná tam, ale aj na streamovacej platforme HBO Max, kde si ju môžeš pozrieť už teraz. Denis Villeneuve kývol na ponuku natočiť Dunu len pod podmienkou, že ju môže rozdeliť na dva diely.

Odporúčané
KOMENTÁR: Duna je film, ktorý si nesmieš stiahnuť. Prečo by si mal film podporiť v kine a ideálne v IMAX-e? KOMENTÁR: Duna je film, ktorý si nesmieš stiahnuť. Prečo by si mal film podporiť v kine a ideálne v IMAX-e? 21. októbra 2021, 17:30

Warner Bros. mu vyhovelo s tým, že snímky mali natočiť naraz, lenže náročná logistika a ambiciózny projekt mali za následok, že najskôr vyrobili prvú časť. Veľa ľudí sa obávalo toho, že ak film nezarobí dosť peňazí, Warner Bros. dvojku neodsúhlasí. Zdá sa však, že sa nemusíme obávať a kanadský režisér Villeneuve svoj príbeh dokončí.

Domov
Zdieľať
Diskusia