Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. októbra 2021, 13:49
Čas čítania 0:37
Dominik Vetrák

Kirsten Stewart by si rada zahrala Jokera. Fanúšikovia sú z jej nápadu nadšení

Kirsten Stewart by si rada zahrala Jokera. Fanúšikovia sú z jej nápadu nadšení
Zdroj: Warner Bros.
NEWS KRISTEN STEWART
Uložiť Uložené

Je načase, aby si Jokera skúsila zahrať žena?

V poslednom období sa na internete rozmohli príspevky, v ktorých herečku Kristen Stewart (Twilight, Spencer) stavajú do roly Jokera. Zrejme preto, že jej bývalý herecký kolega Robert Pattinson stvárni nového Batmana. Herečka na to odpovedala v rozhovore pre Variety.

Odporúčané
Svet DC: len v roku 2022 uvidíme 5 komiksových filmov. Štúdio Warner chce poraziť Marvel náložou seriálov a filmov Svet DC: len v roku 2022 uvidíme 5 komiksových filmov. Štúdio Warner chce poraziť Marvel náložou seriálov a filmov 21. októbra 2021, 14:30

Povedala, že sa jej tá predstava pozdáva a páči sa jej energia, ktorá z toho plynie. Zároveň si však uvedomuje, že rolu Jokera už rôzni herci stvárnili úplne úžasne a ona by nechcela, aby jej podanie vyznelo trápne. Nepovedala by teda nie, ale radšej by vytvorila novú, podobne bláznivú postavu.

Domov
Zdieľať
Diskusia