Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2021, 20:00
Čas čítania 0:56
Ema Stanovská

TOP 3 vo štvrtok: Našli pozostatky po snúbencovi Gabby Petito, opatrenia sa počas Dušičiek nesprísnia, ľudia píšu hromadné „dobre“

NEWS TOP 3 REFRESHER ČLÁNKY
Uložiť Uložené

Toto sú top správy dnešného dňa.

Pozostatky po snúbencovi Gabby Petitovej

V stredu vo floridskom parku našli vyšetrovatelia FBI „čiastočné“ ľudské pozostatky a osobné veci, ktoré patrili snúbencovi Gabby Petitovej Brianovi Laundriemu. Laundrie bol podľa špeciálneho agenta FBI Michaela McPhersona „podozrivá osoba“ v prípade vyšetrovania vraždy Gabby Petitovej, ktorá otriasla Amerikou. 

Podľa CNN s pátraním pomáhali aj Laundrieho rodičia, ktorí FBI informovali, že ho v stredu plánujú hľadať v spomínanom parku. „Objav“ im podľa ich slov „zlomil srdce“.

Viac sa dočítaš tu.

Gabby Petito
Zdroj: Instagram/Gabspetito

Opatrenia sa počas Dušičiek zrejme nesprísnia

Konzílium neodporučí sprísnenie opatrení počas Sviatku všetkých svätých. Odborníci sa spoliehajú na zodpovednosť ľudí. Odporučili, aby ľudia zvážili cestovanie na hroby a k rodinám. Informoval o tom Denník N.

Odborníci neodporučia ani zjemnenie pravidiel pre očkovaných v čiernych okresoch, ktoré avizoval Minister Lengvarský. V týchto okresoch očkovaní nemôžu ísť napríklad do reštaurácií či do posilňovne. 

Viac sa dočítaš tu.

koronavirus
Zdroj: TASR/Ján Krošlák

Hromadné „dobre“ pod statusmi Tarabu, Blahu či Uhríka 

Hláška „Dobre“ ovládla diskusiu pod príspevkami šíriteľov dezinformácií, hoaxov, nenávistných statusov aj politikov, ktorí zasahujú do práv občanov svojou aktivitou v parlamente. Stojí za ňou malé facebookové hnutie, resp. skupina s pár tisíc sledovateľmi.

Odporúčané
Top 3 v utorok: LEGO reaguje na Dráčik, Orosch útočil na LGBTI+ ľudí už v lete a Slovákov čaká výmena vrchnákov Top 3 v utorok: LEGO reaguje na Dráčik, Orosch útočil na LGBTI+ ľudí už v lete a Slovákov čaká výmena vrchnákov 8. novembra 2022, 20:00

„Jej cieľom je zostreľovať nenávistné, protivné, klamlivé alebo skrátka len hlúposmiešne príspevky politikov, alternatívnych médií, verejne známych osobností a Občianskeho tribunálu. Pod takéto príspevky naši členovia systematicky píšu len jedno slovo: Dobre,“ vysvetľujú administrátori.

Viac sa dočítaš tu.

Facebook/Milan Uhrík
Zdroj: Facebook/Milan Uhrík

Instagramový post dňa

Značka Playstation zverejnila oficiálny trailer na film podľa slávnej hernej série Uncharted.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa PlayStation (@playstation)

Domov
Zdieľať
Diskusia