Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2021, 17:21
Čas čítania 0:51
Ema Stanovská

V parku našli ľudské pozostatky a osobné veci, ktoré patrili snúbencovi Gabby Petitovej. Po snúbencovi pátrali vyše mesiaca

NEWS GABBY PETITO
Uložiť Uložené

S hľadaním Laundrieho pomáhali aj jeho rodičia. „Objav“ im podľa ich slov „zlomil srdce“.

V stredu vo floridskom parku našli vyšetrovatelia FBI „čiastočné“ ľudské pozostatky a osobné veci, ktoré patrili snúbencovi Gabby Petitovej Brianovi Laundriemu. Pozostatky našli v rámci pátrania po snúbencovi v Carltonovej rezervácii v meste North Port na Floride. Informoval o tom Reuters a portál CNN.

Laundrie bol podľa špeciálneho agenta FBI Michaela McPhersona „podozrivá osoba“ v prípade vyšetrovania vraždy Gabby Petitovej, ktorá otriasla Amerikou. Medzi jeho osobnými vecami našli napríklad ruksak a notebook. Pozostatky našli na území, ktoré bolo zrejme predtým pod vodou.

Podľa CNN s pátraním pomáhali aj Laundrieho rodičia, ktorí FBI informovali, že ho v stredu plánujú hľadať v spomínanom parku. „Objav“ im podľa ich slov „zlomil srdce“. Pozostatky sa našli po 37 dňoch odvtedy, ako Laundrieho jeho rodičia videli naposledy. 

Gabby Petito
Zdroj: Instagram/Gabspetito

Zdroj blízky vyšetrovateľom pre CNN povedal, že je zjavné, že pozostatky tam už „boli nejaký čas“. Vzhľadom na ich stav môže identifikácia osoby istý čas trvať a podľa tajného zdroja to bude „veľmi dôkladný proces so súdnym lekárom“. 

Odporúčané
Zistili príčinu smrti Gabby Petitovej. Takto zabili známu youtuberku Zistili príčinu smrti Gabby Petitovej. Takto zabili známu youtuberku 13. októbra 2021, 8:09

Po americkej youtuberke Gabby Petitovej pátrali osem dní po tom, čo odišla so svojím snúbencom na výlet. Ukázalo sa, že išlo o vraždu a niekto ju uškrtil. Pozornosť sa obracala najmä na jej priateľa Briana Laundrieho, keďže internet obletelo video dokazujúce, že sa pohádali. FBI naňho vtedy vydala zatykač a Laundrie bol vyše mesiaca nezvestný.

Domov
Zdieľať
Diskusia