Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. októbra 2021, 12:21
Čas čítania 0:37
Viktor Kniš

Apple predáva handričku s logom na čistenie displeja. Za kúsok látky zaplatíš 25 eur

Apple predáva handričku s logom na čistenie displeja. Za kúsok látky zaplatíš 25 eur
Zdroj: Apple
TECH APPLE
Uložiť Uložené

K počítaču za viac ako dve tisícky síce ide o zanedbateľnú sumu, spoločnosť však nezostáva svojej povesti nič dlžná.

Apple výnimočne v pondelok v rámci veľkolepej udalosti predstavil nové Macbooky aj Airpody. Zároveň sa do predaja dostáva aj ďalší bizarný doplnok, ktorým je obyčajná handrička na čistenie displeja notebooku či telefónu.

Kým v zámorí je momentálne možné predobjednať si ju za 19 dolárov, na európskych trhoch sa bude predávať za 25 eur; dostupná je už napríklad v oficiálnom rakúskom internetovom obchode Applu

Produkt nie je okrem svojej cenovky výnimočný ničím. Výrobca sľubuje, že handrička je vyrobená z mäkkého neabrazívneho materiálu a efektívne vyčistí akýkoľvek displej produktov značky Apple vrátane produktov so špeciálnym sklom s nanoštruktúrou.

Odporúčané
Apple predstavil nový Macbook Pro a najsilnejšia verzia bude stáť 6 839 €. Dostaneš nový displej, konektory, ohromný výkon a výdrž Apple predstavil nový Macbook Pro a najsilnejšia verzia bude stáť 6 839 €. Dostaneš nový displej, konektory, ohromný výkon a výdrž 18. októbra 2021, 21:32

Spoločnosť zvolila klasickú taktiku, keď doplnok predáva separátne namiesto toho, aby ho pribalila k prémiovým produktom za tisícky eur. Podobne si už dnes musia majitelia nových iPhonov prikúpiť adaptér na nabíjanie, keďže v obale nájdu už len napájací kábel. Slávnymi sa stali aj kolieska k Macu Pro. 

Nové produkty od Applu by mali byť na Slovensku dostupné približne od polovice novembra. 

Handrička
Zdroj: Apple.com
Handrička
Zdroj: Apple.com
Handrička
Zdroj: Apple.com
Domov
Zdieľať
Diskusia