Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. októbra 2021, 6:44
Čas čítania 0:47
Viktor Kniš

Offset kúpil Cardi B na narodeniny nový dom v Dominikánskej republike. Má im pripomínať narodenie syna

NEWS CARDI B
Uložiť Uložené

Offset ukázal Cardi B nový dom v dovolenkovej destinácii počas narodeninovej párty, na ktorej sa zúčastnili mnohé známe tváre.

Cardi B dostala od svojho manžela na narodeniny nový dom v Dominikánskej republike. Podľa portálu TMZ Offset predstavil dvojnásobnej mame svojich detí novú nehnuteľnosť počas oslavy jej 29. narodenín v klube v Los Angeles. Urobil virtuálnu prehliadku domu a párty pokračovala ďalej. Podľa bulvárneho portálu chcel takto Offset osláviť nedávne narodenie svojho syna. 

Syn sa Cardi B narodil ešte na začiatku septembra, keď už celý svet vedel, že je tehotná. Dlho sa jej však darilo tehotenské brucho skrývať, odhalila ho až na koncerte počas odovzdávaní cien BET v júni 2021. 

Cardi a raper z kapely Migos majú za sebou roky veľmi búrlivého vzťahu, nedávno dokonca požiadala o rozvod. Dokumenty však neskôr zo súdu stiahla. 

Cardi B a jej životný partner Offset si na Vianoce v roku 2019 darovali nový príbytok. Ide o obrovskú rezidenciu v Atlante, ktorá má podľa TMZ rozlohu viac ako 2 000 štvorcových metrov a jej cena na trhu s realitami dosahuje 6 miliónov dolárov.

V sérii záznamov s dĺžkou dohromady viac ako 10 minút robí dvojica prehliadku jednotlivými poschodiami a ukazuje prázdne izby, šatníky aj garáže a popritom odhaľuje, ako budú zariadené. Nechýba strelnica ani vínna pivnica, ktorá by vystačila pre obrovskú luxusnú reštauráciu.

Domov
Zdieľať
Diskusia