Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2021, 7:38
Čas čítania 0:33
Dominik Vetrák

Posledná séria Peaky Blinders príde už o pár mesiacov. Celovečerný film sa začne natáčať v roku 2023

Posledná séria Peaky Blinders príde už o pár mesiacov. Celovečerný film sa začne natáčať v roku 2023
Zdroj: BBC One
FILMY A SERIÁLY PEAKY BLINDERS
Uložiť Uložené

Blíži sa koniec Peaky Blinders. Strih 6. série je takmer hotový.

Steven Knight, tvorca a scenárista seriálu Peaky Blinders, počas panelu na BFI London Film Festival (informoval o tom magazín Variety) prezradil, že strih 6. série sa už pomaly dokončuje. V nasledujúcich mesiacoch sa tak sfinalizujú všetky postprodukčné úlohy a premiéry sa dočkáme na jar 2022.

Odporúčané
Čo pozerať na Netflixe a v kinách? Toto je 10 najočakávanejších filmov do konca roka Čo pozerať na Netflixe a v kinách? Toto je 10 najočakávanejších filmov do konca roka 8. októbra 2021, 12:30

O rok neskôr, teda v roku 2023, sa začne natáčanie celovečerného filmu, ktorý ukončí základný príbeh Peaky Blinders zameriavajúci sa na rodinu Shelbyovcov. Steven Knight tvrdí, že sa v budúcnosti možno dočkáme ďalších seriálov z tohto sveta, no možno ich už nebude tvoriť on, keďže by rád prenechal „pochodeň“ iným tvorcom. 

Ešte predtým sa však musia vyrovnať s tým, že zomrela herečka Helen McCrory (teta Polly Gray). Herečka zomrela ešte pred skončením natáčania a nie je známe, či natočila nejaké svoje scény. Ak s jej postavou mali tvorcovia väčšie plány, museli ich razantne zmeniť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia