Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce so spoločnosťou TV Markíza
4. októbra 2021, 11:30
Čas čítania 1:37
Jana Mikysová

Daboval Harryho Pottera a hral v Snowboarďákoch. Vojta Kotek si zahrá v Pánovi profesorovi

Daboval Harryho Pottera a hral v Snowboarďákoch. Vojta Kotek si zahrá v Pánovi profesorovi
Zdroj: TV Markíza
FILMY A SERIÁLY PÁN PROFESOR
Uložiť Uložené

Herec zo Snowboarďákov sa zjaví v Pánovi profesorovi a narobí tam poriadny rozruch.

V Pánovi profesorovi sa už objavila nejedna herecká legenda. Tentoraz to bude herec, ktorého môžeš poznať zo známych filmov, ako sú Snowboarďáci, Rafťáci, Vlastníci a mnohé ďalšie. Vojta Kotek hrá v Pánovi profesorovi postavu Jakuba Mistríka, Samovho kamaráta z minulosti. Ešte predtým, ako si pozrieš dnešnú epizódu Pána profesora na TV Markíza, ti trochu bližšie predstavíme tohto herca. Kto je Vojtěch Kotek?

Pán profesor, vojtěch kotek
Zdroj: TV Markíza

Vojtěch Kotek má momentálne 33 rokov a za sebou niekoľko rolí vo filmoch, ale aj v seriáloch. Naposledy si ho mohol vidieť vo filme Atlas vtákov, Vianočná hviezda, Amundsen, Cez prsty či v historickej sérii Mária Terézia. Najviac ľudí si ho však pamätá hlavne z českých komédií Rafťáci a Snowboarďáci

Požičal hlas Harrymu Potterovi a režíroval klip Delika

Vojta Kotek sa narodil do divadelnej rodiny, takže sa niet čomu čudovať, že sa z neho stal úspešný herec. Už od ôsmich rokov sa venuje dabingu a svoj hlas požičal napríklad Harrymu Potterovi v českej verzii. Počas svojho života daboval naozaj veľké množstvo filmov a seriálov, medzi nimi napríklad aj snímky Toy Story 4, Na vlásku, Happy Feet, Jurský park či Gladiátor.

Pán profesor, vojtěch kotek
Zdroj: TV Markíza

Objavoval sa v rôznych divadelných predstaveniach a v roku 2004 získal rolu v Snowboarďákoch, kde si zahral Rendyho. Od tohto momentu stihol hrať v desiatkach rôznych filmov, seriálov a stal sa dokonca aj režisérom. Režíroval napríklad film Päťdesiatka alebo seriál Nevinné lži a dokonca aj hudobný klip ku skladbe Hudba, ktorú vytvorili Delik a Supa

Vojta Kotek v úlohe Jakuba

Vojta Kotek si v Pánovi profesorovi zahrá postavu Jakuba, Samovho dávneho kamaráta. Zrazu sa objaví v škole, keď chce prihlásiť svojho syna do školy, v ktorej vyučuje Samo. Ako prvú stretne Klaudiu, ktorá ho ihneď očarí. Medzi Samom a Klaudiou je to zase trochu problematické a neprispeje k tomu ani Martin, ktorý sa fláka. Nevybral si na to úplne vhodný čas, keďže momentálne sa robia písomné maturity. 

Pán profesor, vojtěch kotek
Zdroj: TV Markíza


„Mám teraz šancu ukázať sa slovenskému publiku. Jakub je dávny kamarát seriálového Sama z dávnych čias, ktorý sa ocitne v Bratislave a po rozvode má syna v striedavej starostlivosti. Bude pre neho hľadať školu a práve tam sa stretnú,“ prezradil o natáčaní Vojta Kotek. 

Ako sme už zvyknutí, Samo sa do tohto problému svojho študenta ponorí tak, akoby bol jeho vlastný. To sa mu zas raz vypomstí a naštrbí to aj jeho vzťah s Klaudiou. Udobria sa alebo to bude ich koniec? Dozvieš sa to dnes večer o 20.30 h na TV Markíza alebo pozeraj seriál v predstihu na VOYO

Domov
Zdieľať
Diskusia