Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. septembra 2021, 8:30
Čas čítania 0:43
Adam Novosad

Odkedy prišiel Cristiano Ronaldo, ostatní hráči Manchestru United pred ním nechcú jesť dezerty. Majú strach, že by ich vysmial

NEWS CRISTIANO RONALDO
Uložiť Uložené

Portugalská hviezda nechtiac nastolila v Manchestri United nové pravidlá.

Cristiano Ronaldo prestúpil do Manchestru United len pred niekoľkými týždňami, ale už teraz dokázal narobiť búrku v kabíne. Brankár Lee Grant, ktorý v klube funguje ako tímová štvorka, povedal, že príchod Ronalda spôsobil zmenu v tom, ako sa ostatní hráči správajú počas spoločnej večere, uvádza Insider.

V piatok podľa Granta klubový personál zvykne popri večeri pripraviť aj niekoľko sladkých dobrôt, ako napríklad jablkový či čokoládový koláč, ale odkedy prišiel Ronaldo, tak sa ani jeden z hráčov dezertov nedotkol.

cristiano ronaldo
Zdroj: Getty Images/Clive Brunskill

Grant skonštatoval, že sa ho jeden z hráčov potichu spýtal, čo si na tanier naložil Ronaldo, a keďže všetci si rýchlo všimli, že Portugalčan pred sebou nemal žiadne koláče, ani nikto iný si nedovolil naložiť sladkosti. Kým nepôsobil v Manchestri, tak podľa Granta piatky patrili sladkému pohosteniu a väčšina hráčov si naložila toľko, koľko len chcela.

Domov
Zdieľať
Diskusia